ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ματωμένο φεγγάρι: Tι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια

Αφήστε τις μάσκες να πέσουν
AstroGirl
Ματωμένο φεγγάρι: Tι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια
Photo by Alex Andrews from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια σεληνιακή έκλειψη, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, λαμβάνει χώρα όταν η πανσέληνος περνά στη σκιά της Γης.

Αυτή η σκιά είναι που ξεπλένει το φεγγάρι με το χαρακτηριστικό κατακόκκινο χρώμα του, δίνοντάς του το παρατσούκλι του «ματωμένου φεγγαριού». Αυτό το μαγικό, αλλά αλλόκοτο θέαμα, έχει μεγάλη, αναμφισβήτητη σημασία στην αστρολογία και πραγματοποιείται στις 19 Νοέμβρη!

Η επερχόμενη έκλειψη Σελήνης είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Οι υπόλοιπες από αυτές τις εκλείψεις θα ξεδιπλωθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, διαμορφώνοντας τη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Αν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς θα σας επηρεάσουν αυτές οι εκλείψεις, κοιτάξτε τους αστρολογικούς οίκους στον γενέθλιο χάρτη σας που κυβερνώνται από Ταύρο και Σκορπιό.

Φωτογραφία από τον χρήστη Anastasia Shuraeva στο Pexels

Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού συνδέεται άμεσα με την ικανότητά σας να προστατεύετε ό,τι σας ανήκει καθώς και να μοιράζεστε τα υπάρχοντά σας με άλλους. Ο Ταύρος είναι ένα γειωμένο και πρακτικό ζώδιο της γης που ασχολείται με τα προσωπικά σας οικονομικά, τα υλικά σας υπάρχοντα, την ικανότητά σας να είστε αυτάρκεις και τη συνολική σας αυτοεκτίμηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην άλλη άκρη του άξονα βρίσκεται ο Σκορπιός, που είναι ένα συναισθηματικό και παθιασμένο ζώδιο του νερού. Ο απώτερος στόχος του Σκορπιού είναι να συγχωνεύσει ενέργειες, να δημιουργήσει οικειότητα και να μοιραστεί ό,τι είναι δικό του με αυτούς που αγαπά και φροντίζει, να γίνει ένα με κάποιον άλλο.

Αυτό το φεγγάρι θα ρίξει φως σε αυτό που θεωρείτε δικό σας, ενώ επίσης θα σας βοηθήσει να επανασχεδιάσετε τα όρια που σας επιτρέπουν να έχετε ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους. Οτιδήποτε συμβαίνει κάτω από το άγρυπνο βλέμμα μιας έκλειψης είναι εκτός ελέγχου, επομένως μην προσπαθήσετε να διαμορφώσετε το αποτέλεσμα. Αφήστε τις μάσκες να πέσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 382 / position2: 1465
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb