ENTERTAINMENT

O Harry Styles σε μια ανατρεπτική φωτογράφηση που θα συζητηθεί πολύ

Ο τραγουδιστής και επιχειρηματίας φωτογραφίζεται για το DAZED
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O Harry Styles σε μια ανατρεπτική φωτογράφηση που θα συζητηθεί πολύ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Harry Styles μίλησε για τη μετάβασή του από μουσικός σε επιχειρηματίας στη νέα του συνέντευξη που γίνεται εξώφυλλο του περιοδικού Dazed.

Ο πρώην σταρ των One Direction, 27 ετών, αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από το νέο του brand ομορφιάς «Pleasing» που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

Είπε: «Ξεκινά με το βερνίκι νυχιών, γιατί ήταν κάπως η γέννηση αυτού για το οποίο ήταν.Βλέπω ένα χρώμα σε ένα λουλούδι ή σε μια ταπετσαρία ή κάτι τέτοιο και σκέφτομαι: «Α, θέλω να το βάλω στα νύχια μου». Ήταν ένα διασκεδαστικό μικρό πρότζεκτ, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και όταν τελικά του δώσαμε και όνομα επίσημα, ένιωσα ότι ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα βερνίκι νυχιών».

Η νέα του συλλογή κυκλοφορεί μια σειρά από φυτικά προϊόντα νυχιών, συμπεριλαμβανομένου του Perfect Polish Set με τέσσερις αποχρώσεις όπως "Perfect Pearl", "Inky Pearl" και "Granny's Pink Pearls". Επιπλέον, έρχονται και skincare προϊόντα που όπως φαινεται οι φαν θα λατρέψουν.

Ο ίδιος πλέον ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής παράλληλα με όλα τα άλλα - μουσική και επιχειρείν, λέγοντας πως είναι κάτι που του αρέσει πολύ, γιατί φύσει εσωστρεφής, μπορεί να γίνεται κάποιος άλλος, πολύ μακριά από τη δική του προσωπικότητα, και να πειραματίζεται με άλλους χαρακτήρες. "Είναι σαν παιχνίδι" λέει ο ποπ σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 516 / position2: 1193
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb