Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Σοκ! Tραγουδίστρια κατεβάζει το παντελόνι και ... ουρεί στο πρόσωπο φαν on stage

Η μπάντα απολογήθηκε έπειτα, στα social media

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 15, 2021

Σοκ! Tραγουδίστρια κατεβάζει το παντελόνι και ... ουρεί στο πρόσωπο φαν on stage

Οι Brass Against, ένα rock συγκρότημα από την Αμερική, ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά τη συναυλία του αφού το βίντεο της συναυλίας που κυκλοφόρησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε viral και δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η τραγουδίστρια Sophia Urista κατέβασε το παντελόνι και ... ούρησε στο πρόσωπο φαν on stage στην παραλία Daytona την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια ενός σετ στο Welcome to Rockville το βράδυ της Πέμπτης, η τραγουδίστρια Sophia Urista άρπαξε ένα μπουκάλι νερό και σημείωσε ότι η συναυλία θα έκλεινε με έναν... ιδιαίτερο τρόπο!

"Πρέπει να πάω τουαλέτα και δεν γίνεται! Οπότε θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε μια παράσταση από αυτό!" είπε στο μικρόφωνο. 

Η απάντηση της μπάντας έπειτα, ήταν αυτή: Περάσαμε τέλεια στο Rockville. Aπλώς η Σοφία ξέφυγε. Δεν είναι κάτι που περιμέναμε, και σίγουρα δεν είναι κάτι που θα ξαναδείτε στα σόου μας! Ευχαριστούμε για χτες Ντειτόνα!

 

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb