ENTERTAINMENT

Οι 10 πιο sexy ηθοποιοί του Hollywood έχουν αυτό το «κάτι» που θες

Τους λατρεύουμε όλους. Μοναδικοί ηθοποιοί, υπέροχοι άνθρωποι και πολύ γοητευτικοί άντρες
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Οι 10 πιο sexy ηθοποιοί του Hollywood έχουν αυτό το «κάτι» που θες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομορφιά είναι αντικειμενική ή υποκειμενική; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι υποκειμενική και ότι η ενέργεια και αυτό το «κάτι» που δεν βλέπουμε είναι που κάνουν θελκτικό κάποιον.

Από την άλλη ορισμένοι είναι θερμοί υποστηρικτές της αντικειμενικότητας, ότι δηλαδή υπάρχουν οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι, οι οποίοι μας έλκουν, πχ. Brad Pitt.

Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια λίστα με 10 σταρ του Χόλυγουντ, που «τραβούν» τα βλέμματα σαν μαγνήτης και ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε και τις δύο πλευρές.

Tom Hardy

View this post on Instagram

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy)

Είναι άραγε η Σκωτσέζικη προφορά του, το κάπως απόμακρο αλλά και ευγενές παρουσιαστικό του ή η μεγάλη αγάπη του για τα ζώς; Ποιος ξέρει… πάντως σίγουρα ο Tom έχει καταφέρει να βρεθεί πολύ ψηλά στην λίστα μας.  

Paul Rudd

View this post on Instagram

A post shared by Paul Rudd (@paulrudd_)

Τον γνωρίσαμε ως τον σύζυγο της Phoebe από τα φιλαράκια. Μας αρέσει ακόμα περισσότερο όσο μεγαλώνει. To People μάλιστα του χάρισε τον τίτλο του πιο σέξι άντρα παγκοσμίως για το 2021. Δεν θα διαφωνήσουμε με αυτό.

Chris Hemsworth

View this post on Instagram

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Ο Αυστραλός ηθοποιός μπήκε στην ζωή μας κυρίως μέσα από τις ταινίες της Marvel, όπου υποδύεται τον Thor. Η εξωτερική του εμφάνιση θυμίζει κάτι από Βίκινγκ άλλης εποχής. Εγώ ένα έχω να του πω μόνο. Bring me Thor!

Ben Affleck

Η επανένωση με την Jennifer Lopez μας θύμισε πόσο δεν έχει αλλάξει εδώ και 20 χρόνια ο Ben Affleck. Ο γοητευτικός Αμερικανός ηθοποιός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον νεότερο εαυτό του και μάλλον θα παραμείνει για αρκετό ακόμα καιρό στη wish list μας.

Leonardo Dicaprio

Old time classic. Ο Dicaprio έχει αναφερθεί σε τέτοιες λίστες όσο κάνεις άλλος. Ο 47χρονος ηθοποιός - και ακτιβιστής - φαίνεται πως μεγαλώνει σαν το καλό κρασί. Και ποιος δεν θα ήθελε ένα καλό Fritz Haag 30ετίας;

Robert Downey Jr.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr)

Τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο; Το πως γύρισε την ζωή του 180 μοίρες μας κάνει να σηκωνόμαστε ακόμα και τα πιο δύσκολα πρωινά. Όμως τα χαρακτηριστικά που τον έβαλαν σε αυτή τη λίστα είναι η επιβλητική του παρουσία και η καρδιά του μικρού παιδιού που έχει.

Daniel Craig

View this post on Instagram

A post shared by Daniel Craig | James Bond 007 (@craigdanielbond)

My name is Bond… James Bond! Νομίζω η φράση αυτή αρκεί ώστε να αιτιολογήσουμε την θέση του τελευταίου, μέχρι στιγμής, πράκτορα 007.

Idris Elba

View this post on Instagram

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Ο Idris είναι ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μουσικός, DJ και ράπερ. Με λίγα λόγια τα κάνει όλα και συμφέρει. Έχει προταθεί 4 φορές για Χρυσή Σφαίρα και 5 για Emmy. Το βασικό όμως του Idris είναι ότι κάτω από τον ηθοποιό κρύβεται ένας βαθιά κοινωνικά ευαίσθητος άνθρωπος.

Channing Tatum

View this post on Instagram

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

Από στρίπερ κατέληξε να είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του με ρόλους σε πάνω από 40 ταινίες.

Tom Holland

View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Το νεότερο μέλος της ομάδας, ο νεαρός Spider-Man έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλές καρδιές με κυριότερη αυτή της συμπρωταγωνίστριάς του Zendaya. Ο Tom έχει καταφέρει επίσης να τον σέβονται υποκριτικά παρά το νεαρό της ηλικίας. Τελικά η σκληρή δουλειά αποδίδει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 7267 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb