ENTERTAINMENT

Eve Hewson: Η πανέμορφη κόρη του Bono των U2

Η σχέση της με τον πατέρα της, η απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική και η εμπειρία που την έκανε πιο δυνατή. Η ιστορία της Eve Hewson
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Eve Hewson: Η πανέμορφη κόρη του Bono των U2
Page Six

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως λένε ότι τα παιδιά των πολύ διάσημων ζουν με την σκιά των γονιών τους και δυσκολεύονται να δείξουν ότι είναι περισσότερα από ένα επίθετο. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για την Eve Hewson.

Η Eve είναι μια από τους πιο ταλαντούχες Ιρλανδές ηθοποιούς της γενιάς της και κόρη του Bono από τους U2. (Αυτό ίσως θα μπορούσε να το γράψει και στο bio της στο Instagram).

Λέτε ο Bono αγχώνεται ότι το αστέρι των παιδιών του θα λάμψει πιο φωτεινά από το δικό του; Μπα δεν το νομίζω.

Ας μάθουμε όμως καλύτερα ποια είναι η Eve Hewson.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Eve ξεκίνησε να απασχολεί τα διεθνή media μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Netflix θρύλερ «Behind Her Eyes».

Έχει σπουδάσει υποκριτική στη Νέα Υόρκη και έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε αρκετές ταινίες και μουσικά βιντεοκλίπ τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, όσο και στο εξωτερικό.

Οι γονείς της, στην αρχή δεν υποστήριζαν την επιλογή της να ακολουθήσει την υποκριτική και ήλπιζαν να ξεκινήσει μια καριέρα μακριά από τα φώτα του θεάματος. Όμως η Eve είχε άλλα πλάνα, «ήθελα να γίνω μια μεγάλη ηθοποιός σαν την Meryl Streep», είχε δηλώσει στους ιρλανδέζικους Times τον περσινό Φεβρουάριο.

«Οι γονείς μου, μου επέτρεψαν να κάνω αίτηση μόνο στο Tisch (New York University’s school of the arts), ήλπιζαν ότι δεν θα μπω. Λάθος τους γιατί εγώ τα κατάφερα. Από τότε και μετά έχουν καταλάβει και με στηρίζουν», έχει αναφέρει η νεαρή ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Eve Hewson (@memphisevehewson)

Που έχουμε ξαναδεί την Eve Hewson

Το θρίλερ «Behind Her Eyes» θα συστήσει την Eve στο ευρύ κοινό, ωστόσο η ίδια βρίσκεται και εργάζεται στον χώρο για περίπου 15 χρόνια. Σύμφωνα με το IMDB η Eve έκανε μια εμφάνιση στο «This Must Be The Place» το 2011, υποδυόμενη την Mary, την κόρη του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Sean Penn.

Ωστόσο τα πρώτα της πιο γερά βήματα στο χώρο τα έκανε το 2014. Από τότε έχει παίξει στα «Bridge of Spies», «The Knick», «Robin Hood», «Tesla» και στο «The Luminaries».

View this post on Instagram

A post shared by Eve Hewson (@memphisevehewson)

Η Eve γνώρισε και την αθέατη πλευρά του χώρου

«Δεν μπόρεσα να κατανοήσου του κίνημα #MeToo μέχρι που το βίωσα και η ίδια» είπε η Eve στους Ιρλανδέζικους Irish. Η εμπειρία αυτή την έκανε να αμφισβητεί ακόμα και την απόφαση της να ακολουθήσει την υποκριτική «Γιατί βάζω τον εαυτό μου σε όλο αυτό;» αναρωτιόταν.

«Αγαπώ την υποκριτική πολύ αλλά όχι τόσο ώστε να βάζω τον εαυτό μου συνθήκες με ανθρώπους που δεν με σέβονται», πρόσθεσε.

«Πήρα ένα μεγάλο μάθημα, ότι δεν θα αφήσω ποτέ κανένα να με μεταχειριστεί άσχημα ξανά. Αυτό είναι το σημαντικό. Πλέον έχω τη δύναμη να μιλήσω, να αντιδράσω και ξέρω πλέον ότι υπάρχουν οι άνθρωποι που θα με υποστηρίξουν», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 374 / position2: 546
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb