ENTERTAINMENT

Το χοντρό πέσιμο... της γυναίκας του Jeff Bezos στον Di Caprio

To βίντεο που έχει γίνει viral και η αντίδραση του αφεντικού της Amazon

Δημοσίευση ΝΟE 09, 2021
Το χοντρό πέσιμο... της γυναίκας του Jeff Bezos στον Di Caprio
@abc.net.au

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με χιουμοριστική διάθεση αντέδρασε ο Jeff Bezos σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral και δείχνει τη σύντροφο του δισεκατομμυριούχου της Amazon, Lauren Sánchez, να λιώνει μπροστά στον σταρ του Χόλιγουντ, Leonardo Di Caprio.

«Leo, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι», έγραψε ο Jeff Bezos τη Δευτέρα, μαζί με μια φωτογραφία του πάνω από μια πινακίδα που γράφει: «Κίνδυνος! Απότομος γκρεμός. Θανάσιμη πτώση».

Το tweet του Bezos ήταν μια απάντηση στο βίντεο που ανάρτησε το Barstool Sports και στο οποίο φαίνεται ο μεγιστάνας και η σύντροφός του, Lauren Sánchez στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες, να μιλά με τον Leonardo Di Caprio. Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο.

Στο βίντεο η Sánchez φαίνεται να… λιώνει μπροστά στον διάσημο ηθοποιό την ώρα που εκείνος μιλά στην ίδια και στον σύντροφό της, τον δεύτερο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο, όπως γράφει το Page Six.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Leo είναι ο κύριος που σου κλέβει το κορίτσι», είναι το σχόλιο του Barstool στο βίντεο.

Στο βίντεο, ο Leonardo Di Caprio σκύβει προς το ζευγάρι, με τον ηθοποιό να φαίνεται σαν να στέκεται πάνω σε ένα σκαλοπατάκι.

«Μην συστήνεις ποτέ το κορίτσι σου στον Leonardo Di Caprio»

Τα σχόλια στα social media έπεσαν βροχή. «Ο πρώτος κανόνας είναι να μην συστήνεις ποτέ το κορίτσι σου στον Leonardo Di Caprio», έγραψε κάποιος

«Βρες κάποιον που σε κοιτά με τον τρόπο που η κοπέλα του Bezos κοιτά τον Leo Di Caprio», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Ο Bezos και η Sánchez, παρουσιάστρια και πιλότος ελικοπτέρου γνωστοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2019, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του δισεκατομμυριούχου και της συζύγου του MacKenzie Scott μετά από 25 χρόνια γάμου.

Η Sánchez από την πλευρά της έκανε μια ανάρτηση στο Instagram από την εκδήλωση, γράφοντας: « Όμορφη βραδιά χθες στο @LACMA Art + Film Gala με οικοδεσπότες τους καταπληκτικούς @1evachow και @leonardodicaprio. Πολλά συγχαρητήρια στους φετινούς τιμώμενους @asherald, @kehindewiley και Steve Spielberg! Μια καταπληκτική εκδήλωση που θα ωφελήσει σημαντικές μουσειακές πρωτοβουλίες, εκθέσεις για τα επόμενα χρόνια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 1654 / position2: 1970
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb