ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτές οι μέρες θα είναι φουλ στο ρομάντσο για τρία ζώδια

Όλα ξεκινούν με τη σύνοδο Ερμή - Άρη
AstroGirl
Αυτές οι μέρες θα είναι φουλ στο ρομάντσο για τρία ζώδια
Photo by Виктория Ривьер from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να είναι φθινόπωρο, η εποχή του κρύου (λέμε τώρα) και των συννεφιασμένων ημερών, αλλά τα πράγματα ζεσταίνονται πολύ αυτή την εβδομάδα για κάποιους από εσάς!

Όλα ξεκινούν με τη σύνοδο Ερμή-Άρη, με τον πλανήτη της επικοινωνίας να ενώνει τις δυνάμεις του με τον πλανήτη του ενστίκτου, και κάποιοι από εσάς, αν όχι όλοι μπορεί να νιώσετε μια συντριπτική επιθυμία να εννοείτε αυτό που λέτε και να πείτε αυτό που εννοείτε.

Αν και αυτό μπορεί να σας δώσει τεράστια κίνητρα και σαφήνεια, μπορεί επίσης να είναι τουλάχιστον η αιτία για μια... παρορμητική συμπεριφορά, οπότε φροντίστε να πάρετε μια βαθιά ανάσα πριν αναλάβετε δράση.

Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτές οι μέρες θα είναι οι καλύτερες για αυτά τα ζώδια - Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ - οπότε αν τυχαίνει να είστε ζώδιο του νερού, κρατήστε σημειώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος: Παίρνετε ρίσκα και κάνετε τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα

Η φαντασία σας εξελίσσεται. Μπορεί να βρείτε το μυαλό σας να περιπλανιέται σε μέρη που δεν είχατε καν ονειρευτεί ποτέ πριν, δείχνοντάς σας καινοτόμους νέους τρόπους όχι μόνο για να δείτε τον κόσμο, αλλά και να δημιουργήσετε τέχνη. Δώστε στον εαυτό σας χώρο για να περιπλανηθείτε σε νέα μέρη - τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά - επειδή αγκαλιάζετε καινοτομίες που ενισχύουν το πνεύμα σας.

Σκορπιός: Ο ρομαντισμός στροβιλίζεται γύρω σας σαν ροζ σύννεφο

Νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας; Νιώθετε ότι ερωτεύεστε κάποιον/α; Μήπως απλά πιάνετε τον εαυτό σας να θέλει στη ζωή του την αγάπη και να θέλει περισσότερα από αυτήν; Εάν έχετε απαντήσει «ναι» σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, τότε νιώθετε ήδη τι σας επιφυλάσσει το ωροσκόπιο αυτής της εβδομάδας. Το σύμπαν ενεργοποιεί τον εσωτερικό σας ρομαντικό εαυτό και σας υπενθυμίζει τη μαγεία που υπάρχει μέσα στον κόσμο. Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί. Παραδοθείτε στην ομορφιά της στιγμής. 

Ιχθείς: Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το άγνωστο και να δείτε τον κόσμο

Αυτές τις μέρες μπορεί να αισθάνεστε ωριμότεροι από ό,τι πριν, σαν να εκπέμπετε μια πιο ισχυρή ενέργεια από ό,τι είχατε στο παρελθόν. Μην κάνετε τον εαυτό σας μικρό για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Μην κρατάτε πίσω επιθυμίες και στόχους για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το να ρισκάρετε. Είναι νέες εμπειρίες που επιτρέπουν στην ψυχή σας να επεκταθεί.Υπάρχει ένα τεράστιο σύμπαν εκεί έξω για να εξερευνήσετε αν το επιθυμείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 435 / position2: 825
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb