Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Alicia Keys: Η ονειρεμένη έπαυλη που αντέγραψαν οι δημιουργοί του Iron Man

Το σπίτι που από το οποίο είναι εμπνευσμένη η φουτουριστική κατοικία του Tony Stark

Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Δημοσίευση ΝΟE 04, 2021

Alicia Keys: Η ονειρεμένη έπαυλη που αντέγραψαν οι δημιουργοί του Iron Man

Στο σπίτι τους, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων μας ξενάγησαν η διάσημη τραγουδίστρια Alicia Keys και ο σύζυγός της Swizz Beatz. Η εν λόγω έπαυλη 11.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο χείλος ενός γκρεμού στην Καλιφόρνια, μοιάζει κατά πολύ με το σπίτι του Tony Stark στις ταινίες της Marvel.

Το Razor House -όπως είχε ονομαστεί- χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Wallace E. Cunningham, σύμφωνα με τον οποίο τα σχέδια του έργου ενέπνευσαν τους δημιουργούς της φουτουριστικής έπαυλης Iron Man. Ωστόσο η «αντιγραφή» της οικείας του δεν αποτελεί πρόβλημα για το ζευγάρι Keys-Beatz.

Μιλώντας στο Architectural Digest, η Alicia ανέφερε ότι πλέον η οικογένειά της έχει μετονομάσει την έπαυλη σε «Dreamland».

«Τα παιδιά μου αγαπούν τον Iron Man, για αυτό και «αυτό είναι το σπίτι του Iron Man!», τονίζει κατά τη διάρκεια του βίντεο. «Όχι μόνο παιδιά», προσθέτει ο σύζυγός της.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από το σαλόνι, το οποίο είναι κυκλικό με θέα στον ωκεανό. «Θέλαμε κάτι ζεστό, κάτι που μοιάζει σαν να έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», είπε ο 43χρονος παραγωγός δίσκων σχετικά με την αντίθεση μεταξύ της μοντέρνας επίπλωσης και των ιστορικών στοιχείων διακόσμησης.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10158887/A-look-inside-Alicia-Keys-Swizz-Beatz-20million-La-Jolla-California-home.html?fbclid=IwAR2qYFSAO1KPjaynnrbRlI18RKQ4YCTnFNCauDOOvwNCiPtj55TKo4Xf790

Το κάθε δωμάτιο του σπιτιού έχει λόγο ύπαρξης και συνδέεται με τα υπόλοιπα δίνοντας «ψυχή» στο σπίτι, υπογραμμίζει το ζευγάρι.

«Παρά τον βιομηχανικό και ψυχρό σχεδιασμό του, προσπαθούμε με την κατάλληλη διακόσμηση να δώσουμε έξτρα ζεστασιά στο σπίτι μας. Καταφέραμε να παντρέψουμε ένα μοντέρνο γλυπτό με παραδοσιακά κομμάτια και να το κάνουμε να δουλέψει», καταλήγει η Alicia.
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb