Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η Jessica Simpson πόσταρε μια συγκλονιστική φωτογραφία από την εποχή του εθισμού της

Μια θαρραλέα κίνηση από μια γυναίκα που υπερπήδησε κάθε εμπόδιο για να βρει την υγεία της

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 02, 2021

Η Jessica Simpson πόσταρε μια συγκλονιστική φωτογραφία από την εποχή του εθισμού της

Η Jessica Simpson μοιράστηκε μια συγκλονιστική φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από τέσσερα χρόνια την εποχή των εθισμών της - είχε εθιστεί στο αλκοόλ και στα ηρεμιστικά.

H ίδια έχει 3 παιδιά, τον Maxwell, την Birdie καθώς και τον Ace, μετά το γάμο της με τον Eric Johnson.

"Αυτό το άτομο τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου" είπε η τραγουδίστρια.

"Είχα τόσα πολλά να ανακαλύψω για τον εαυτό μου να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω. Ήξερα ότι αυτή ακριβώς τη στιγμή θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να δείξω νίκη στην εσωτερική μου μάχη του αυτοσεβασμού και να ξαναδώ αυτόν τον κόσμο με διαπεραστική διαύγεια".

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 4 χρόνια! Αισθάνομαι ότι ίσως 2. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Υπάρχει τόσο πολύ στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού.

Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ στην πραγματικότητα την αποτυχία, τον πόνο, τη συντριβή και το σαμποτάζ του εαυτού μου. Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Εγώ ήμουν το θέμα - δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβάστηκα τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω.

Έχω φερθεί καλά στους φόβους μου και έχω αποδεχτεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι θλιβερά. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με θάρρος ψυχής. Είμαι ειλικρινής και ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb