ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια πρέπει να δώσουν προσοχή στον εαυτό τους αυτήν την εβδομάδα

Χρειάζονται να εσωστραφούν για να βρουν την ηρεμία και την γαλήνη τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια πρέπει να δώσουν προσοχή στον εαυτό τους αυτήν την εβδομάδα
Φωτογραφία από τον χρήστη RODNAE Productions στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μήνας αλλάζει, μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και τα τρία ζώδια παρακάτω πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στον εαυτό τους αν θέλουν να είναι καλά στο παρόν. Πρέπει να εσωστραφούν, να δουν πως να νιώθουν και να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να πάρουν την δύναμη που τους χρειάζεται για να τα βγάλουν πέρα τις μέρες που έρχονται.

Ταύρος: Ψάξε την επιβεβαιώση μέσα σου

Η επιβεβαιώση που ψάχνεις δεν πρόκειται να σου δοθεί από πουθένα αλλού, παρά μόνον από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτές τις μέρες θα βλέπεις μια παραμορφωμένη πραγματικότητα και θα είσαι μπερδμένη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι εσύ είσαι το αφεντικό του εαυτού σου και αυτό θα πρέπει να σε κάνει πολύ χαρούμενη.

Σκορπιός: Εστίασε στην ωριμότητα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είναι ο μήνας σου και ενώ γενικά δυσκολεύεσαι να ελέγξεις όσα νιώθεις, από την άλλη αγκαλιάζεις την ωριμότητα που σε διακατέχει και ίσως είναι και η κατάλληλη ώρα για να βρεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου, να εξελιχθείς και να εμπιστευτείς την ικανότητα σου να αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει.

Ιχθύες: Αποδέξου τον αυθορμητισμό

Αυτήν την εβδομάδα θα σου βγαίνει πολύ το να λειτουργείς έτσι, μιας και θα νιώθεις ότι δε θέλεις να ζεις άλλο τα ίδια και τα ίδια, οπότε και θα παίξεις με τα όρια σου και θα δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα, ενώ υπάρχουν πολλά για να ψαχτείς και να κάνεις. Φυσικά και ό,τι σε ενοχλεί δεν πρόκειται να αλλάξει σε μια νύχτα, οπότε απλώς αφέσου στην διαδικασία και νιώσε καλά με αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 410 / position2: 785
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb