Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

J2US: Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Μπακοδήμου και Μεϊμαρίδη ‑ Το βρίσκω πολύ παρακμιακό

Απίστευτα καρφιά από την παρουσιάστρια και κριτή του μουσικού σόου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2021

Την πιο αυστηρή της πλευρά θέλησε, καθώς φαίνεται, να δείξει στο J2US η Μαρία Μπακοδήμου το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Έτσι, απασφάλισε κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και κριτής του μουσικού σόου του Alpha θέλησε να κάνει μια εκτενή αναφορά τόσο στη νέα εμφάνιση που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στη σκηνή όσο και στην ευρύτερη παρουσία της στο J2US.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δεν θα σχολιάσω το σημερινό σας act. Συγνώμη Σταν μου, πραγματικά δεν σου αξίζει. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη, θέλω να πω ότι όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσες στη Βίκυ, κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκαλα από πουλερικά, κάτι ακέφαλα κουκλάκια με πάει πολύ πίσω… Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια. Δεν μου αρέσει, είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Όπως και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και σε μια άλλη που ήταν πολύ… Λογικό, και γω αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα» τόνισε με σαφήνεια η Μαρία Μπακοδήμου.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb