ENTERTAINMENT

Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik: Κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα της

Η μητέρα της κατηγόρησε τον τραγουδιστή πως της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια καυγά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik: Κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φινάλε στη σχέση της Gigi Hadid και του Zayn Malik, λίγες ώρες μετά την αποκαλυπτική δημοσίευση του TMZ πως ο τραγουδιστής χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού αν και ο ίδιος αναφέρει πως απλά αντάλλαξαν "βαριά λόγια".

Η Gigi έσπασε τη σιωπή της αφού, εκπρόσωπος του μοντέλου, 26 ετών, είπε στο E! Εntertainment: "Η Gigi είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στο καλύτερο για την Khai. Ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου".

Μετά από σχεδόν 6 χρόνια χωρισμών και επανασυνδέσεων η σχέση του ζευγαριού φτάνει στο τέλος της, μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτηση της κόρης τους, Khai, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Οικογενειακός φίλος της Hadid ανέφερε στο People: "Δεν είναι πια μαζί. Παρ' όλα αυτά είναι καλοί γονείς. Συμμετέχουν και οι δύο στην ανατροφή. Η Yolanda είναι πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και την εγγονή της".

Άλλη πηγή αποκάλυψε στο Entertainment Tonight, πως το περιστατικό με την μητέρα της Gigi έλαβε χώρα πριν τον χωρισμό του ζευγαριού ενώ διευκρίνισε πως η Gigi και ο Zayn προσπάθησαν να μείνουν μαζί για την κόρη τους αλλά δεν τους "βγήκε".

Παράλληλα, ο τραγουδιστής διαψεύδει την κατηγορία επίθεσης. Όπως ανέφερε στο TMZ, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, "Αρνούμαι κατηγορηματικά πως χτύπησα την Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου αρνούμαι επίσης να δώσω δημοσίως οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια. Ελπίζω η Yolanda να αναθεωρήσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και να προχωρήσουμε 'γιατρεύοντας' τις πληγές αυτής της οικογένειας ιδιωτικά".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 918 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb