ENTERTAINMENT

Η άβολη στιγμή ανάμεσα σε Γκουντάρα και Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, αναφέρθηκαν στη «διαμάχη» που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνους και τον Γιώργο Τσαλίκη

Δημοσίευση ΟΚΤ 27, 2021
Η άβολη στιγμή ανάμεσα σε Γκουντάρα και Λιάγκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη φετινή τους συνεργασία με τον ΣΚΑΙ μίλησαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, αναφερόμενοι -μεταξύ άλλων- στη «διαμάχη» που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνους και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε ευθέως το ζευγάρι για την τηλεοπτική τους κόντρα με τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ, έχοντας μάλιστα συμφωνήσει πρώτος για την παρουσίαση του Big Brother.

Οι δυο τους, ωστόσο, δε θέλησαν να επεκταθούν κάνοντας λόγο για «ψυχολογικά» και «μικροπρέπειες».

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Όχι” απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Ωραία μετά από αυτό δε χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο»

«Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω. Ας σεβαστούμε στην ημέρα – τόνισε, αναφερόμενη στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά– αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα, όλα τα υπόλοιπα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες» συμπλήρωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 424 / position2: 740
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb