ENTERTAINMENT

Fallen Angel: Το podcast που αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της Victoria`s Secret

Δεν είναι όλα γκλίτερ και ομορφιά στον κόσμο των αγγέλων
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Fallen Angel: Το podcast που αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της Victoria`s Secret
Photo via Vanity Fair

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια δεν έχει δει τα show της Victoria’s Secret  με τη λάμψη και τα εντυπωσιακά της μοντέλα. Στις πασαρέλες του γνωστού οίκου εσωρούχων περπάτησαν κάποιες από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη και ενώ εμείς βλέπουμε τη λάμψη και την ομορφιά να παρουσιάζεται μπροστά μας, φαίνεται ότι από πίσω κρύβονται πολλά σκοτεινά μυστικά.

Ένα podcast, έρχεται για να σοκάρει και να αποκαλύψει την σκοτεινή πλευρά του πιο φαντασμαγορικού catwalk του πλανήτη και μάλιστα, οι πληροφορίες του είναι τόσο ανατρεπτικές, που πολλοί λένε ότι ίσως μπει ένα τέλος για τους "αγγέλους".

Με τις ραγδαίες εξελίξεις του κινήματος του #MeToo, πολλά μοντέλα αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια για όσα έζησαν πίσω από τα φώτα, δουλεύοντας για την Victoria's Secret. Μάλιστα, κάποια από τα πιο συχνά προβλήματα που απέκτησαν μετά από αυτήν τους τη συνεργασία, ήταν οι διατροφικές και ψυχολογικές διαταραχές.

Το «Fallen Angel», είναι ένα podcast που έδωσε φωνή στα αγγελάκια της γνωστής εταιρείας να καταγγήλουν την τοξικότητα που τους περνούσε αυτή η δουλειά, καθώς και να αποκαλύψουν την  σχέση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Les Wexner με τον Jeffrey Epstein, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σeξουαλικά σκάνδαλα, σωματεμπορία και παιδεραστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Victoria’s Secret κατλαργησε τους αγγέλους, θέλοντας να πλησίασει όλες τις γυναίκες, με κάθε σωματότυπο, ενώ κυκλοφόρησε και το δικό της podcast, με τίτλο «VS Voices» στις αρχές Οκτωβρίου ως μέρος του rebrand. Το «Fallen Angel» όμως, είναι ένα ανεξάρτητο podcast που παράγεται από διαφορετική εταιρεία.

Με παρουσιάστριες τις δημοσιογράφους Vanessa Grigoriadis και Justine Harman, πρώην μοντέλα και εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας αφηγούνται ιστορίες και αναφέρονται σε λεπτομέρειες που δείχνουν μια πολύ σκοτεινή της πλευράς και παρουσιάζουν άσχημα γεγονότα που βίωσαν όσο δούλευαν εκεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Chaz & Lou Show (@_thechazloushow)

Όσον αφορά τις σχέσεις Wexner και Epstein, λέγεται ότι οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και το μεταξύ τους αφήνει πολλά ερωτηματικά για πολλά σκάνδαλα. Μάλιστα, το 2019 οι New York Times αποκάλυψαν πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ο Wexner υπέγραψε ένα νομικό έγγραφο που έδωσε στον Epstein την «πλήρη εξουσία να κάνει και να εκτελεί κάθε αναγκαία πράξη».

Ακόμα, η Victoria’s Secret είχε να αντιμετωπίσει και ένα σκάνδαλο με τον Ed Razak, που ήταν πρώην πρόεδρος και επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας και κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στα μοντέλα που εργάζονται για αυτήν.

Από την πλευρά τους, οι παραγωγοί του σοκαριστικού podcast, δήλωσαν ότι κάποια από τα  πρώην αγγελάκια που μίλησαν στην εκπομπή, εμφάνισαν διατροφικές διαταραχές, θέματα υγείας, κατάθλιψη και άγχος, λόγω των όσων περνούσαν.

Για όποιν θέλει να ακούσει τη σειρά Fallen Angel, έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα δυο πρώτα επεισόδια της και είναι διαθέσιμα σε Apple Podcasts και Spotify, ενώ κάθε Τετάρτη θα κυκλοφορεί και ένα νέο επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 576 / position2: 1236
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb