ENTERTAINMENT

Alec Baldwin: Το όπλο είχε αληθινές σφαίρες ‑ Ανακοίνωση της αστυνομίας

Τα τελευταία στοιχεία από τις έρευνες των αρχών
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2021
Alec Baldwin: Το όπλο είχε αληθινές σφαίρες ‑ Ανακοίνωση της αστυνομίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός Alec Baldwin μετά το δυστύχημα που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, στον ηθοποιό δόθηκε ένα όπλο που περιγράφηκε ως ασφαλές και «άσφαιρο», χρησιμοποιώντας την ειδική προειδοποίηση "cold gun". Όπως τραγικά αποδείχθηκε το όπλο περιείχε τουλάχιστον μια αληθινή σφαίρα.

Η σφαίρα χτύπησε την Χαλίνα Χάτσινς στο στήθος και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα, που καθόταν πίσω της, στον ώμο, σύμφωνα με την ένορκη γραπτή κατάθεση του γραφείου του σερίφη της κομητείας που κατατέθηκε στο Πλημμελειοδικείο της Σάντα Φε.

Το όπλο ήταν ένα από τα τρία που βρίσκονταν σε ένα καρότσι. Ο βοηθός σκηνοθέτη που έδωσε στον Baldwin το όπλο δεν γνώριζε ότι αυτό περιείχε πραγματικές σφαίρες, ανέφερε η ένορκη κατάθεση του ντετέκτιβ του γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε, Τζόελ Κάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοφιλής ηθοποιός χρησιμοποιώντας το όπλο φέρεται να πυροβόλησε τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα μετά από σύντομη νοσηλεία πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ως τώρα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για παράπονα για τις συνθήκες γυρισμάτων της ταινίας Rust. Ρεπορτάζ που δημοσιεύουν οι Los Angeles Times και το Deadline Hollywood αναφέρει πως είχε υπάρξει μια ακόμα προβληματική εκπυρσοκρότηση όπλου στα γυρίσματα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 419 / position2: 918
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb