Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η Celine Dion υποφέρει από «σοβαρούς μυϊκούς σπασμούς» – Ακύρωσε το σόου της

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει ούτε τις πρόβες εξαιτίας του προβλήματός της


Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2021

Η Celine Dion υποφέρει από «σοβαρούς μυϊκούς σπασμούς» – Ακύρωσε το σόου της

Από «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς» υποφέρει η Σελίν Ντιόν, που αναγκάστηκε να ακυρώσει το σόου της που επρόκειτο να ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Η Καναδή ερμηνεύτρια, εξαιτίας προβλημάτων με την υγεία της δεν μπόρεσε να ξεκινήσει ούτε τις πρόβες και έτσι ανέβαλε την πρεμιέρα του σόου «Céline» σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

«Είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν. «Η ομάδα μου και εγώ δουλεύουμε για το νέο μας σόου, τους τελευταίους οκτώ μήνες και το γεγονός πως δεν θα μπορέσω να κάνω πρεμιέρα τον Νοέμβριο με λυπεί αφάνταστα».

Το σόου θα γινόταν σ΄ ένα νέο θέατρο με τη μεγαλύτερη και ψηλότερη σκηνή της πόλης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σας» είπε στην τραγουδίστρια ο Σκοτ Σιμπέλα πρόεδρος του ξενοδοχείου «World Las Vegas».

Η Ντιόν είναι σταθερή αξία στο Λας Βέγκας από το 2003, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το σόου της «A New Day» στο Caesar’s Palace. Είναι το επικερδέστερο σόου στην ιστορία του Λας Βέγκας, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 385.000.000 δολάρια σε διάστημα πέντε ετών.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb