Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ο ΑΝΤ1 αποδοκιμάζει το περιστατικό στο Rouk Zouk με τη λέξη Βουλγαρία

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ


Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2021

Ο ΑΝΤ1 αποδοκιμάζει το περιστατικό στο Rouk Zouk με τη λέξη Βουλγαρία

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο του Rouk Zouk με την Ζέτα Μακρυπούλια, κατά τη διάρκεια ανεύρεσης της λέξης «Βουλγαρία» ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ». Στη συνέχεια ο συμπαίκτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, απαιτώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Πριν από λίγο, με ανακοίνωσή του, ο ΑΝΤ1 αποδοκιμάζει όσα συνέβησαν στο Ρουκ Ζουκ.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το στιγμιότυπο στο Ρουκ Ζουκ

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb