ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια και σeξ: Τι σου αρέσει στον έρωτα ανάλογα με τον αστερισμό σου

Δες αν όντως ισχύουν οι αστρολογικές προβλέψεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ζώδια και σeξ: Τι σου αρέσει στον έρωτα ανάλογα με τον αστερισμό σου
Photo via Gfycat

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ζώδια φαίνεται ότι έχουν τα δικά τους κλειδιά στον έpωτα και όπως φαίνεται, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Δες και εσύ ανάλογα με το ζώδιο ποια είναι τα εpωτικά παιχνίδια που σου αρέσουν και δοκίμασε τα!

Κριός

Θέλει φλόγα, πάθος και βία στο σeξ. Επίσης του αρέσει να το κάνει σε περίεργα μέρη, δεν έχει ταμπού και και του αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Θέλει τον αισθησιασμό, τρελαίνεται για προκαταρκτικά και τα τολμηρά εσώρουχα. Επίσης, μπορεί να πέρασει ώρες ολόκληρες με χάδια.

Δίδυμος

Το σeξ για αυτόν είναι χαρά και διασκέδαση. Του αρέσει το sεxting και τα πονηρά λόγια και στις φαντασιώσeις του, μπορεί να βάλει και ένα τρίτο άτομο.

Καρκίνος

Τρελαίνεται για το σeξ και έχει πολλές φαντασιώσeις, κυρίως με πρώην του. Θέλει τον ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο έρωτα, ενώ είναι μαζεμένος στην αρχή, μέχρι να πάρει τον αέρα.

Λέων

Θέλει άνετο, χλιδάτο και κομψό σeξ. Έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει πως να ικανοποιήσει το ταίρι του, ενώ θέλει να έχει το πάνω χέρι και στο κρεβάτι.

Παρθένος

Θέλει ποιότητα στο σeξ, δεν έχει κανένα ταμπού και είναι άριστος στην τέχνη του έpωτα. Του αρέσουν οι ωραίες μυρωδιές και τα απαλά δέρματα και θέλει να έχει κυρίαρχο ρόλο.

Ζυγός

Είναι πολύ εpωτικός, μιλάει πολύ πάνω στην πράξη, όμως μπερδεύει το σeξ με την αγάπη. Του αρέσουν οι καμπύλες και τα δαντελωτά εσώρουχα.

Σκορπιός

Αν νιώσει άνετα και ασφάλεια, βγάζει κάθε διαστροφή του στο σeξ, όμως είναι ευαίσθητος και εμπλέκεται συναισθηματικά με τον άλλον. Είναι ο τέλειος εpαστής, μιας και ξέρει πως να κάνει τι.

Τοξότης

Αγαπά το φλογερό σeξ, οπουδήποτε αλλού εκτός από το σπίτι. Δεν τρελαίνεται για προκαταρκτικά, αλλά δεν αντιστέκεται στα παιχνίδια με τη γλώσσα. Δοκιμάζει extreme πράγματα και του αρέσει να μαζεύει εμπειρίες.

Αιγόκερως

Θέλεις σοβαρή και σταθερή σχέση για να αποδώσει. Τρελαίνεται να σε φτάνει αργά και σταθερά στο σημείο να ουρλιάζεις και του αρέσει να είναι αυτός που ορίζει τους ρόλους στο εpωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Διαχορίζει το συναίσθημα από το σeξ και είναι ανοικτός σε νέες εμπειρίες, όμως δεν είναι ιδιαίτερα τρυφερός. Δεν έχει ταμπού και δεν σοκάρεται και προτιμά άτομα με σeξουαλικές εμπειρίες για να μαθαίνει. 

Ιχθείς

Έχουν πολλή φαντασία και είναι αισθησιακοί και συναισθηματικοί. Τους αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνουν βάση στις λεπτομέρειες. Θέλουν σeξ με συναίσθημα για να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
24 / position1: 226 / position2: 406
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb