ENTERTAINMENT

Εισβολέας: Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip. Πάλι καλά που τα είχαμε βρει γιατί θα είχα τύψεις

Αποκαλυπτικός και ειλικρινής για ακόμα μία φορά στην τελευταία του συνέντευξη

Δημοσίευση ΟΚΤ 19, 2021
Εισβολέας: Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip. Πάλι καλά που τα είχαμε βρει γιατί θα είχα τύψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, ήταν ο Ηλίας Παπανικολός, ο γνωστός σε όλους μας ως Εισβολέας και μεταξύ άλλων μίλησε για την άγνωστη κόντρα του με τον Mad Clip.

Αρχικά ο Εισβολέας είπε: «Δεν με νοιάζει τόσο ο σεβασμός από τους νέους καλλιτέχνες, αλλά να μπορείς να επικοινωνήσεις σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και βλέπουμε τον ίδιο ήλιο. Στην αρχή μας έσκασε λίγο όλο αυτό με την τραπ. Εγώ χαίρομαι για όλα αυτά τα παιδιά.»!

Και πρόσθεσε: «Όλοι πρέπει να έχουμε ευθύνη για το τι λέμε και τι κάνουμε σε αυτή τη ζωή. Ναι μεν προβάλλει σεξισμό αλλά μη ξεχνάμε και το ρεμπέτικο το πολεμούσαν οι αστικοί. Είναι το ίδιο πράγμα… Μπορείς να ακούσεις σε ένα τραπ και ωραίους στίχους. Τα likes και τα views δεν τα πιστεύω.»!

Και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα, αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Και πάλι καλά. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι, γιατί όλοι εκεί θα πάμε κάποια στιγμή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Αυτό με τα τροχαία τον τελευταίο καιρό έχει παραγίνει. Πάλι καλά που τα βρήκαμε, γιατί θα είχα τύψεις ακόμη. Όλα αυτά είναι βλακείες. Να τσακωνόμαστε για τη μουσική, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική και να περνάμε καλά».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 486 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb