ENTERTAINMENT

Μάρω Κοντού: Εγινα έξαλλη, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά ‑Εγραφαν ότι παίρνω πολλά λεφτά

«Με πείραξε πάρα πολύ»

Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2021
Μάρω Κοντού: Εγινα έξαλλη, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά ‑Εγραφαν ότι παίρνω πολλά λεφτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα δημοσιεύματα που την έκαναν έξαλλη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός Μάρω Κοντού.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, η Μάρω Κοντού μίλησε για διάφορα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ότι παίρνει πολλά λεφτά από συντάξεις και πνευματικά δικαιώματα.

Οπως εξήγησε, αναφερόμενη στα σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό της, σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Εγραφαν για εμένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής», είπε αρχικά η Μάρω Κοντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ γιατί μου γράφανε: Δεν ντρέπεστε κ. Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά. Eνας άλλος έγραφε: Aσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα».

«Εγινα τρελή, είμαι ειλικρινής»

Οπως ανέφερε η ίδια, «έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά», σημειώνοντας ότι «ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Εγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα. Να πουν ό,τι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για νέο σύντροφο της Αντζελας Γκερέκου. «Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ. Δηλαδή αυτά που γράφονται, σε βγάζουν από τα ρούχα σου», τόνισε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 268 / position2: 602
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb