ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Φθινοπωρινή ανανέωση: 5 τρόποι για να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου με στυλ

Tα μικρά κόλπα που θα κάνουν μεγάλη διαφορά
Από το NEWSROOM
Φθινοπωρινή ανανέωση: 5 τρόποι για να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου με στυλ
Photo by Nida from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φθινόπωρο και οι χαμηλές θερμοκρασίες ήρθαν για τα καλά και πέρα από την αλλαγή της γκαρνταρόμπα μας, μπορούμε πολύ εύκολα με τους παρακάτω τρόπους να ανανεώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας, να κάνουμε την ατμόσφαιρα πιο ζεστή με απλά και οικονομικά βήματα, από την deco editor, Mαρία Παυλίδου.

Χαλιά

Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους και ήρθε ο καιρός να στρώσεις τα χειμερινά χαλιά! Σίγουρα οι επιλογές σου δίνουν νέο τόνο στους χώρους του σπιτιού σου, ενώ ταυτόχρονα τους ζεσταίνουν και κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρωματική παλέτα

Τα γήινα χρώματα όπως η τερακότα, το πορτοκαλί, αποχρώσεις του κίτρινου, το χρυσό, αλλά και μπεζ αποχρώσεις της άμμου είναι τα ιδανικά χρώματα που θα δώσουν μια φθινοπωρινή νότα ζεστασιάς στον χώρο σου! Μπορείς να εμπλουτίσεις το χώρο σου με αντικείμενα αυτής της χρωματικής παλέτας ,όπως βάζα και πίνακες ή με υφάσματα όπως κουρτίνες, χαλιά, μαξιλάρια. Ακόμη θα μπορούσες να δουλέψεις με την γήινη χρωματική παλέτα και σε τοίχους του σπιτιού σου που χρειάζονται φρεσκάρισμα!

Αρωματικό χώρου

Η ζεστασιά περνάει από όλες τις αισθήσεις και πάρα πολύ σημαντικές είναι και οι μυρωδιές του χώρου σου! Μπορείς να αντικαταστήσεις τα πιο φρουτώδη αρωματικά χώρου του καλοκαιριού με μυρωδιές τζίντζερ, καραμέλας ή καφέ! Υπάρχει σίγουρα μια σύνδεση με χριστούγεννα, κυριακάτικα πρωινά κάτω από τα σκεπάσματα, βροχερές μέρες στην άνεση του καναπέ που αμέσως θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου!

Μαξιλάρια και ριχτάρια

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να αλλάξεις το σκηνικό στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα σου και να το προσαρμόσεις στις πιο κρύες μέρες είναι τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια! Ανάμειξε παλαιότερα μαξιλάρια με καινούργιες προσθήκες, άλλαξε τα δωμάτιο ή έπιπλο και μη φοβηθείς να παίξεις με τις υφές! Γουνάκια, βελούδο, πλεκτά είναι ότι πιο ζεστό και χουχουλιάρικο για τον χειμώνα που έρχεται!

Φωτισμός

Από τα βασικά στοιχεία για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα στο χώρο σου είναι ο φωτισμός! Πέρα από τις βασικές φωτιστικές πηγές του, όπως φωτιστικά οροφής και πορτατίφ, ένας εύκολος τρόπος να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα είναι τα κεριά! Τοποθέτησε κεριά σαν βάση της διακόσμησης στο τραπέζι του σαλονιού ή ακόμα και στο κέντρο της τραπεζαρίας σου, άναψε τα και η θερμή χρωματική παλέτα θα σε ζεστάνει αμέσως! Αντίστοιχο εφέ μπορείς να πετύχεις και με φωτάκια και να απολαύσεις την ζεστασιά που προσφέρει το φως τους στο χώρο σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
14 / position1: 336 / position2: 722
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb