ENTERTAINMENT

Η Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε: Η πρόταση γάμου πάνω σε ένα ποτάμι από τριαντάφυλλα

Έκανε τρία παιδιά με τον Scott, αλλά τελικά παντρεύεται τον Travis
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε: Η πρόταση γάμου πάνω σε ένα ποτάμι από τριαντάφυλλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker που ζουν έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες αποφάσισαν να ανοίξουν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Το ιδιαίτερο στην περίπτωσή της ήταν πως, ήταν πάντα κατά του γάμου - μάλιστα ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Scott Disick και έκανε μαζί του τρία παιδιά, δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί.

Το 2006 η Kourtney ξεκίνησε τη σχέση της με τον Scott Disick, με τον οποίο απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Τον Mason, την Penelope και τον Reign. Όμως όσες φορές και αν της ζήτησε να παντρευτούν εκείνη αρνούνταν!

Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης. H Kourtney είχε έπειτα μερικές σύντομες σχέσεις και ξαφνικά μαθαίνουμε πως τα έφτιαξε με τον γείτονα και παλιό της φίλο, Travis. Το δίδυμο, που ζει στην ίδια περιφραγμένη κοινότητα Calabasas της Καλιφόρνια, έχει εντοπιστεί μαζί σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του 2018 σε χαλαρό δείπνο και αργότερα στην εκκλησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πρόταση γάμου ήταν πολύ ρομαντική - δες παρακάτω! 

Η πρόταση γάμου έγινε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, και πιο συγκεκριμένα στην παραλία του ξενοδοχείου Rosewood Miramar Beach, όπου είχε ζητήσει να στηθεί ένας «κλοιός» από κατακόκκινα τριαντάφυλλα και λευκά κεριά δίπλα στο κύμα!

H 15χρονη κόρη του ντράμερ, Alabama, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα στα social media, ανάμεσά τους και μία που δείχνει την ευτυχισμένη Kourt να γελάει καθώς ο Travis την φιλάει στο μάγουλο, ενώ το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε λαμπυρίζει στο δάχτυλό της. «Χαίρομαι πολύ και για τους δυο σας. Σας αγαπώ», γράφει η έφηβη κοπέλα στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 379 / position2: 996
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb