CELEBS

Σταύρος Ζαλμάς για επίμονη θαυμάστρια: «Πήγα στον εισαγγελέα για να την πιάσουν»

«Μιλάμε για τον απόλυτο σαδισμό»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 16, 2021
Σταύρος Ζαλμάς για επίμονη θαυμάστρια: «Πήγα στον εισαγγελέα για να την πιάσουν»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για μία γυναίκα που τον ενοχλούσε συστηματικά.

«Υπήρχε μια περίπτωση μιας γυναίκας, που επί 7 με 8 χρόνια με ενοχλούσε πολύ έντονα τηλεφωνικά και πολλές φορές για να με εκδικηθεί άφηνε το τηλέφωνο ανοιχτό και μπλόκαρε το κινητό μου για δύο ημέρες. Αναγκάστηκα και πήγα στον ΟΤΕ, μετά στον Εισαγγελέα για να δοθεί η άδεια για να παρακολουθηθεί η γραμμή μου και να την πιάσουμε. Μόνο που ήταν απόρρητο τηλέφωνο επαρχίας κι η τεχνολογία τότε δεν έδινε την δυνατότητα αυτή. Δεν την εντόπισαν ποτέ.» είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Έπαιρνε τηλέφωνα στα θέατρα και είχαμε την εξής στιχομυθία: Έλα ποιος είναι; Έλα τώρα που δεν ξέρεις. Τι θέλεις επιτέλους; Να σου πω καλές πρόβες και να σου ευχηθώ. Της λέω δε με ενδιαφέρει και μου απαντά ότι δεν ξέρεις κάτι, όταν θα έρθω στο καμαρίνι, θα σου δώσω το χέρι μου, θα σου πω συγχαρητήρια και θα μου πεις ευχαριστώ, δε θα ξέρεις ότι είμαι εγώ. Μιλάμε για τον απόλυτο σαδισμό. Κάποια στιγμή αιφνιδίως εξαφανίστηκε και βρήκα την ησυχία μου» ανέφερε ο Σταύρος Ζαλμάς.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 160 / position2: 1128
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb