ENTERTAINMENT

Τόνια Σωτηροπούλου: Το συγκλονιστικό νυφικό της δεν το επέλεξε η ίδια

Σε αντίθεση με τις περισσότερες νύφες, η Τόνια Σωτηροπούλου όχι μόνο δεν έψαξε για το νυφικό των ονείρων της, αλλά έκανε το αντίθετο...
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 13, 2021
Τόνια Σωτηροπούλου: Το συγκλονιστικό νυφικό της δεν το επέλεξε η ίδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο club των παντρεμένων ανήκουν και επίσημα πλέον και ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο υπό άκρα μυστικότητα, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Ο γάμος τους έμεινε κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και τα media πληροφορήθηκαν το γεγονός και κατέκλυσε το νησί λίγο πριν το μεγάλο γεγονός. Ομως, το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να κάνει τον γάμο του όπως ήθελε. Σε πολύ στενό κύκλο με μόλις 10 άτομα καλεσμένους. Και το κατάφερε.

Ωστόσο, οι νιόπαντροι δεν άφησαν τους θαυμαστές τους χωρίς να τους δείξουν κάποιες εικόνες από τον γάμο τους. Έτσι, ένα 24ωρο μετά τον γάμο τους, δημοσίευσαν τα πρώτα πλάνα, δείχνοντάς μας ένα στιγμιότυπο από την τελετή, αλλά και ένα βίντεο από τον χώρο όπου έγινε τόσο ο γάμος όσο και το πάρτι που ακολούθησε, στο κεντρικό ξενοδοχείο "Υδραία" από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή.

Πώς επέλεξε το νυφικό της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν επέλεξε το νυφικό της, θα λέγαμε ότι το νυφικό επέλεξε την ίδια.

Όπως εξήγησε με ένα ποστ στο instagram το πρωί της Τετάρτης, η ηθοποιός δεν είχε φανταστεί ποτέ πώς θα ήταν ως νύφη. Δεν είχε κανένα πλάνο στο μυαλό της.

Δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες με το ρομαντικό νυφικό της, αποκάλυψε ότι η ίδια δεν συμμετείχε καν στον σχεδιασμό του. Αντιθέτως ανέθεσε στον έναν από τους δύο κουμπάρους της, τον σχεδιαστή των Mi Ro Γιάννη Ράπτη να το σχεδιάσει όπως ήθελε εκείνος. Τελικά το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη πως οι κουμπάροι στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια ήταν δύο. Ο Γιάννης Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας.

Έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου στο νέο της ποστ:

"Το όμορφο αυτό νυφικό το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis (ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos δηλαδή οι @mirodesigners. Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο" έγραψε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ίδιο σχεδιαστικό δίδυμο σχεδίασε και το κοστούμι του γαμπρού, Κωστή Μαραβέγια.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 128 εβδομάδες
Κωστής Μαραβέγιας: Το φιλί και η πρώτη ανάρτησή μετά τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου
«Τόνια, υπέροχη σύζυγέ μου, είσαι ένα θαύμα!»
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 205 / position2: 948
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb