Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Κρυφοί Tik Tok celebrity λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις

Ή και όχι δεν θα σου πούμε τι να κάνεις

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2021

Κρυφοί Tik Tok celebrity λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις

Είτε επίτηδες, είτε καταλάθος, είτε επειδή δεν έχουν και πολλή όρεξη να ασχοληθούν, αυτούς τους λογαριασμούς δεν τους βρίσκεις με τη μία στo Tik Tok αν πληκτρολογήσεις το όνομα του διάσημου! Ίσως με εξαίρεση της Chrissy Teigen...

Elle Fanning

Η Elle Fanning έχει ένα account που μοιάζει με fake @user6754189318472 αλλά είναι αυτή! Από τότε που μπήκε στην πλατφόρμα ανέβασε μόνο 8 βίντεο. Το περιεχόμενό της περιλαμβάνει αντιδράσεις σε viral βίντεο όπου δοκιμάζει διαφορετικά φίλτρα. Next!

@user6754189318472

#eyeslipsface do that thing with your eyes

♬ Eyes. Lips. Face. (e.l.f.) - iLL Wayno & Holla FyeSixWun

Chrissy Teigen

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεις τον λογαριασμό της Chrissy Teigen (@chrissy.teigen) αφού είναι καινούργιος, δεν έχει επαληθευτεί ακόμα και η εικόνα προφίλ της είναι μια εικόνα φτερούγας κοτόπουλου. H ίδια παραδέχτηκε ότι μαθαίνει ακόμα πώς να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα!

@chrissy.teigen

Been keeping this collab a secret since January lol 🦄 @cravingsbychrissyteigen

♬ Lion King - Big-Reg

Camila Mendes, Lili Reinhart & Madelaine Petsch

Η Camila Mendes, η Lili Reinhart και η Madelaine Petsch μοιράζονται έναν κοινό λογαριασμό TikTok. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η τριάδα άρχισε να ανεβάζει περιεχόμενο ενώ περνούσαν καραντίνα μαζί όταν γύριζαν την 5η σεζόν του Riverdale.

@lilireinhart

Hope you enjoyed the season 5 finale of Riverdale. ❤️

♬ original sound - Lili Reinhart

Maisie Williams

Λαμβάνοντας υπόψη το όνομα χρήστη της που είναι... @lil.hustla και η φωτογραφία προφίλ της είναι ο τίτλος του χαρακτήρα του Hey Arnold δεν ξερεις τι να πιστέψεις. Κι ομως η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έκανε εγγραφή στην εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2021 και δημοσίευσε περιεχόμενο από την καθημερινότητά της,!

 

@lil.hustla

forgot the first bit 😅

♬ Whole Lotta Choppas - Sada BabyΠερισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb