SKIN CARE

Τα 3 πράγματα που ξεχνάς και αφυδατώνονται τα χείλη σου

Δες τι ξεχνάς και έχεις αφυδατωμένα χείλη
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα 3 πράγματα που ξεχνάς και αφυδατώνονται τα χείλη σου
@laneige_europe

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για το δέρμα μας. Πολλές φορές, ωστόσο, μπορεί να αμελούμε να ενυδατώσουμε τα χείλη μας.

Επιπλέον, μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει ότι κάνεις κάποια πράγματα που οδηγούν τα χείλη σου στην αφυδάτωση. Είναι πολύ απλές, καθημερινές κινήσεις που, όμως, είναι σημαντικές. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ5 πράγματα που κάνεις και η επιδερμίδα σου γερνάει πιο γρήγορα ΟΚΤ 06, 2021

Δες τα 3 πράγματα που ξεχνας και αφυδατωνονται τα χειλη σου:

Δεν πίνεις αρκετό νερό

Το νερό είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση τόσο του οργανισμού μας, όσο και του δέρματός μας. Φυσικά, και τα χείλη μας δείχνουν αφυδατωμένα και ξερά όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό. Γι’αυτό, είναι καλό να έχεις πάντα δίπλα σου ενα ποτήρι καθώς δουλεύεις, ή ένα παγούρι στην τσάντα σου.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GBC Lip Scrub (@glambalmcosmo)

Ξεχνάς να βάλεις lip balm 

Μήπως στην ρουτίνα σου βάζεις όλες τις κρέμες, serums, μάσκες και ξεχνάς το lip balm; Περιέχει τα απαραίτητα ενυδατικά συστατικά για τα χείλη σου και μπορείς να το έχεις τόσο στην τσάντα σου, για να το ανανεώνεις αν είσαι πολλές ώρες έξω, όσο και στο κομοδίνο σου για να βάζεις πριν κοιμηθείς.

Δεν κάνεις απολέπιση 

Η απολέπιση βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα απο το δέρμα μας και να δείχνει πιο ανανεωμένο και λαμπερό. Το ίδιο ισχύει και για τα χείλή σου. Βάλε στη ρουτίνα σου και ένα scrub χειλιών, ώστε να αποφύγεις το ξεφλούδισμά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb