ENTERTAINMENT

4+1 άκρως σεξιστικές συνεντεύξεις σε γυναίκες celebrities που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Οι ερωτήσεις ήταν αδιάκριτες και αγενείς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4+1 άκρως σεξιστικές συνεντεύξεις σε γυναίκες celebrities που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για δεκαετίες, οι γυναίκες celebrities έχουν υποστεί κριτική και πολλές μορφές χονδροειδούς αμφισβήτησης που οι άντρες συνάδελφοί τους σπάνια χρειάστηκε να υπομείνουν.

«Θα κάνατε αυτή την ερώτηση αν ήμουν άντρας;» έχουν πει πολλές κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.

Από την Britney Spears μέχρι την Paris Hilton, την Taylor Swift, την Ariana Grande και άλλες, εμείς ως κοινωνία έχουμε γελάσει αρκετές φορές με το χιούμορ παρουσιαστών ως προς τους διάσημους - και πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε με την πρώτη πως τα αστεία είναι σκέτη καφρίλα.

Δυστυχώς, η τάση για σεξισμό εμφανίζεται συχνότερα στις συνεντεύξεις των διασήμων γυναικών.

Britney Spears στο The Rosie O'Donnell Show (1999)

Από την αρχή της καριέρας της, η Britney έχει υποβληθεί σε κάθε είδους ακατάλληλες στιγμές συνέντευξης και αυτή η στιγμή με τη Rosie ήταν δυστυχώς μόνο η αρχή...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Paris Hilton στο Late Show with David Letterman (2007)

Η ίδια συμφώνησε να εμφανιστεί στο Late Show με τον David Letterman. Νωρίτερα, ο παρουσιαστής του talk show είχε συμφωνήσει να επικεντρωθεί στο επιχειρηματικό εγχείρημα της, αλλά τη στιγμή που εκείνη κάθισε, άρχισε να την πλημμυρίζει με άσχημες ερωτήσεις σχετικά με το διάστημα που πέρασε στη φυλακή.

Christina Aguilera στο The Rosie O'Donnell Show (2000)

Με το καλημέρα σας, η Rosie άρχισε...να ταλαιπωρεί την ποπ σταρ για το αν ανησυχούσε ή όχι για το πώς οι ενδυματολογικές της επιλογές επηρέαζαν τα μικρά κορίτσια που την είχαν είδωλο.

Mariah Carey στο The Ellen DeGeneres Show (2008)

Το 2008, η DeGeneres αποκάλυψε χωρίς να το έχουν συμφωνήσει, την εγκυμοσύνη της Mariah Carey κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης στην ομώνυμη εκπομπή της. Αφού η Mariah Carey αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες, η Ellen της πρόσφερε σαμπάνια για να δει αν θα την πιει. 

Britney Spears στο TROS TV (1999)

"Υπάρχει ένα θέμα που δεν συζητήσαμε. Ποιο είναι αυτό; Όλοι μιλούν γι' αυτό", λέει ο 50χρονος Ivo Niehe σε μια μπερδεμένη Britney κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η οποία απαντά με ένα αθώο "Τι;"

"Λοιπόν, το στήθος σου", απαντά εκείνος...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 277 / position2: 887
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb