Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ο Gordon Ramsay δοκιμάζει σουβλάκι, τσακώνεται με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, κορνάρει και φωνάζει

Ο Gordon Ramsay στην Αθήνα


Δημοσίευση ΟΚΤ 12, 2021

Ο Gordon Ramsay δοκιμάζει σουβλάκι, τσακώνεται με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, κορνάρει και φωνάζει

Ο Gordon Ramsay βρέθηκε στην Αθήνα για την νέα του εκπομπή όπου παρουσιάζει τα γαστρονομικά μυστικά της χώρας μας και δεν δίστασε να δοκιμάσει κοκτέιλ ελληνικής σαλάτας, φυσικά σουβλάκι, ενώ έτρεξε και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ έχοντας για παρέα του τον Ιταλό συνάδερφό του Τζίνο ντ’ Ακάμπο και τον Γάλλο μετρ εστιατορίων Φρεντ Σιριέ, επισκέφθηκαν την Κρήτη, όπου ενθουσιάστηκε με τον κόκορα με χυλοπίτες, τη Σαντορίνη, όπου η κυρία Κατίνα βρήκε το φαγητό του αλμυρό, αλλά και τα Μετέωρα.

Ακολούθως, η παρέα των τριών κατέληξε στην Αθήνα, την πατρίδα της δημοκρατίας όπως λέει χαρακτηριστικά σε ένα από τα βίντεο. Αφού επισκέφθηκαν το Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατέληξαν τελικά σε ένα σουβλατζίδικο με τον Ιταλό σεφ να αποκαλεί το σουβλάκι, κεμπάπ, κάτι που εξαγρίωσε τον Έλληνα συνάδελφό τους.

Ενθουσιασμένος με την ΑΘήνα ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Το ταξίδι λοιπόν την Αθήνα ξεκινά με μία βόλτα στο Μοναστηράκι, όπου αφού χαζεύουν μια ομάδα νεαρών χορευτών που χορεύουν συρτάκι, με τον Ντ’ Ακάμπο με τον Σιριέ, να ενθουσιάζονται τόσο που θέλουν να δοκιμάσουν κι αυτοί. Ακολούθως, χαζεύουν ανοιχτήρια σε σχήμα φαλλού και αστειεύονται όταν ο Ιταλός σεφ τους λέει ότι η πεθερά του, τού ζητά πάντα από τα ταξίδια του έναν πλάστη.

Μπαίνοντας στο παλιό βαν με το οποίο ταξιδεύουν, ο Γκόρντον Ράμσεϊ αρχικά τρομάζει λίγο από το πώς οδηγούν οι κάτοικοι της Αθήνας «ωχ θεέ μου τι κάνει», ακούγεται να λέει, αλλά στην συνέχεια λέει πως είναι ενθουσιασμένος με την αρχαία ιστορία της πόλης αλλά και τα απίστευτα εστιατόριά της. Σε κάποιο σημείο, και μετά από αναταράξεις με την οδήγηση του Ράμσεϊ, σταματούν με αλάρμ για ένα γρήγορο σουβλάκι στο γνωστό σουβλατζίδικο του Κώστα, στο κέντρο της Αθήνας, με τα αυτοκίνητα να τους κορνάρουν γιατί έχουν κλείσει το δρόμο.

«Δεν έχω που να παρκάρω», ακούγεται να φωνάζει στους άλλους οδηγούς ο Γκόρντον Ράμσεϊ που του κορνάρουν χωρίς έλεος... Αναλύοντας τα απλά όπως λένε συστατικά του και την νοστιμιά του, ο Σιριέ καταλήγει πως τελικά είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα. «Είναι πολύ νόστιμο», ακούγεται ο Ράμσεϊ να λέει, με τους συμπαρουσιαστές του να διαμαρτύρονται για τον τρόπο που οδηγεί. «Δεν μπορούμε να φάμε έτσι, είναι σαν να είμαστε πάνω σε ένα άλογο».

Η διαφωνία για το σουβλάκι vs κεμπάπ

Ώρα όμως για φαγητό, με την ομάδα των τριών να αποφασίζει να γευτεί και πάλι σουβλάκι σε σουβλατζίδικο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Ο Ντ’ Ακάμπο όμως, κάνει το λάθος να αποκαλέσει το σουβλάκι «κεμπάπ» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Έλληνα συναδέρφου του, που με την σειρά του τον αποκαλεί «pizza boy». Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν σε διαγωνισμό για το ποιος θα φτιάξει το καλύτερο σουβλάκι.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb