Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Γιατί ο πιο διάσημος δικαστικός κλητήρας της Αμερικής έχασε τη δουλειά του

Εκτός εκπομπής ο πιο διάσημος δικαστικός κλητήρας της αμερικανικής tv στο πασίγνωστο show Judge Judy

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 13, 2021

Γιατί ο πιο διάσημος δικαστικός κλητήρας της Αμερικής έχασε τη δουλειά του

Yπάρχουν δυο σταρ στη δημοφιλή εκπομπή "Judge Judy" - φυσικά η τρομερή δικαστίνα αλλά και ο επιβλητικός... δικαστικός επιμελητής της εκπομπής, Petri Hawkins Byrd. Στη νέα σεζόν όμως, είδε την πόρτα της εξόδου.

Ο Byrd ήταν ο αγαπημένος δικαστικός επιμελητής στην αίθουσα δικαστηρίου για περισσότερα από 25 χρόνια στο "Judge Judy", οπότε έγινε ακόμα πιο συγκλονιστικό νέο στους φαν όταν έμαθαν ότι δεν τον πήρε μαζί της στην επόμενη εκπομπή της "Judy Justice".

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Entertainment Weekly, ο Byrd εξήγησε ότι μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το "Judge Judy" τον Απρίλιο, εστίασε όλες του τις προσπάθειες στη φροντίδα της άρρωστης συζύγου του Makita Bond-Byrd, η οποία ήταν επίσης παραγωγός του "Judge Judy" που έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο εκείνη τη στιγμή.

"Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ ή να ρωτήσω για το νέο πρότζεκτ του "Judy Justice", αποκάλυψε ο Byrd. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο λόγος που δεν προσήχθη στο νέο reality show του δικαστηρίου της Judith Sheindlin περιορίστηκε σε ένα απλό πράγμα: τα χρήματα. "Δεν ρώτησα γιατί, αυτή είναι η επιλογή της", δήλωσε ο Byrd στο Entertainment Weekly για την απόφαση της Sheindlin να τον αφήσει εκτός της νέας της δουλειάς.

Η επίσημη απάντηση της παραγωγής ήταν πως, χρειαζόντουσαν φρέσκα πρόσωπα.

"Όμως, με ενημέρωσε ότι βασικά ήταν σίγουρη πως ο μισθός μου θα ήταν υπερβολικός. Μα πώς το ήξερε; Δεν με ρώτησε. Δεν με ρώτησε αν ήμουν διατεθειμένος να δεχτώ χαμηλότερο μισθό" αποκάλυψε εκείνος.

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb