ENTERTAINMENT

Οι απίστευτες ατάκες της Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για το διήμερο με τον σύντροφό της

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μπορεί πλέον να κρατήσει κρυφό τον έρωτά της με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά.

Δημοσίευση ΟΚΤ 07, 2021
Οι απίστευτες ατάκες της Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για το διήμερο με τον σύντροφό της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Το μεσημέρι της Πέμπτης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με ένα καλάθι γεμάτο σκόρδα, ενώ δεν δίστασε να λιβανίσει τον χώρο για το κακό μάτι.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την Ιωάννα για το ταξίδι της στο Ναύπλιο, το οποίο δημοσίευμα θέλει να το έχει επισκεφτεί με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Εκεί η όμορφη παρουσιάστρια όλο νόημα απάντησε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία, μέτρησα ένα ένα τα σκαλιά».

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς πέταξε τη σπόντα του, ρωτώντας την Ιωάννα Μαλέσκου αν εκπαιδεύεται η σκυλίτσα της Μπαλού, με την ίδια να αναφέρει: «Να σας πω; Εγώ εκπαιδεύομαι πάντως να ξέρεις… Να αντέχω εννοώ», ενώ φεύγοντας δήλωσε: «Θέλω να παίζεις αποσπάσματα από το “Love it”, γιατί εγώ είμαι full in love».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Να σας θυμίσουμε πως η Ιωάννα Μαλέσκου πέρασε ένα ρομαντικό διήμερο με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ο οποίος φέρεται να είναι ο σύντροφός της εδώ και λίγους μήνες. Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

Ωστόσο μετά το ταξίδι στο Ναύπλιο μίλησε πρώτη φορά για τα προσωπικά της στην εκπομπή της λέγοντας: «Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 355 / position2: 779
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb