Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Έφυγε για διακοπές και το Σεπτέμβριο έμαθε ότι βρήκαν αντικαταστάτρια στην εκπομπή

Αλλαγή φρουράς στο MEGA Star

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 07, 2021

Έφυγε για διακοπές και το Σεπτέμβριο έμαθε ότι βρήκαν αντικαταστάτρια στην εκπομπή
Photo by Alexander Dummer from Pexels

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου το πρωινό της Πέμπτης. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αντικατάσταση που υπάρχει στο MEGA Star από την Κόνι Μεταξά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχε γίνει μια πρώτη συνάντηση και μια πρώτη συζήτηση τον Ιούλιο για το MEGA Star, λίγο πριν τις διακοπές. Έφυγα με την αίσθηση ότι θα συνεχίσουμε και θα είμαστε παρέα στην καινούργια σεζόν. Αλλά τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία μας».

«Το πληροφορήθηκα από το κανάλι, από άνθρωπο του καναλιού» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός. «Δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα συναισθηματικά ή να φορτίζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Σίγουρα υπάρχει μια στεναχώρια γιατί δεν είναι το πιο εύκολο, έχοντας κάνει τον προϋπολογισμό σου και τα σχέδια σου, να βρίσκεσαι ξαφνικά χωρίς δουλειά».

Παράλληλα, η Μαντώ Γαστεράτου παραδέχθηκε πως «το καλοκαίρι με τις φωτιές φυσικά και φοβήθηκα. Έβλεπα έξω στους δρόμους τον κόσμο αναστατωμένο, έβλεπα στάχτες και αποκαΐδια και μου πιανόταν η ψυχή. προφανώς και ανησυχήσαμε πάρα πολύ. Γι’ αυτό κιόλας εκκενώσαμε το σπίτι μας».

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb