Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Συγκλονίζει ο Χειλάκης: Είναι αλαζονικό να πας να νικήσεις το θάνατο με μια δήλωση

«Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου»


Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2021

Συγκλονίζει ο Χειλάκης: Είναι αλαζονικό να πας να νικήσεις το θάνατο με μια δήλωση

Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο ηθοποιός που τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε ως «Ακύλα Μεγαρίτη» στις Άγριες Μέλισσες συγκλόνισε με την εξομολόγηση του και την αποκάλυψη για τον διάλογο που είχε με τον γιατρό του πριν την επέμβαση.

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση», είπε και αποκάλυψε:

«Εγώ είπα απλά αυτό στον γιατρό μου και το θεωρώ πολύ αλαζονικό. Του είπα οτιδήποτε κι αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει. Μου είπε πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ. Είναι αλαζονικό, πας να νικήσεις τον θάνατο με μία δήλωση»

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb