PINK RIBBON MONTH ENTERTAINMENT

Για την Shannen Doherty η μάχη με τον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται

Η περιπέτειά της ξεκίνησε το 2015
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Για την Shannen Doherty η μάχη με τον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από μια συνεχόμενη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, πρώην Beverly Hills, η ηθοποιός 90210 Shannen Doherty είναι εδώ ακόμη και λέει ότι ο αγώνας της δεν έχει τελειώσει ακόμα.

"Η διάγνωση καρκίνου του μαστού δεν είναι το τέλος της ζωής σας… Είμαι η ζωντανή απόδειξη για αυτό. Μπορούμε να ευδοκιμήσουμε και να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο. Η φροντίδα του εαυτού σας και ο έλεγχος (αν και μπορεί να είναι τρομακτικός) είναι απολύτως απαραίτητο" λέει η ίδια.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε το 2015. Μετά από μια περίοδο τριών ετών σε καταστολή, ο καρκίνος της Doherty επέστρεψε και η ίδια έκανε την αποκάλυψη τον Φεβρουάριο 2020. 

Ακόμα και τώρα που έχει συμπληρώσει 1,5 χρόνο από τη νέα διάγνωση καρκίνου σε τέταρτο στάδιο, η Shannen δηλώνει δυνατή, και προτιμάει να ζει την κάθε μέρα της.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando)

"Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε μέρα. Ξυπνάω με την ευλογία το ότι είμαι ακόμη εδώ. Είμαι περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα που συνεχίζουν να γεμίζουν τη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για όλους εσάς που μοιράζεστε την αγάπη και τις ιστορίες σας μαζί μου".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υποτροπή της Doherty είναι δυστυχώς αρκετά συνηθισμένη για τη συγκεκριμένη της διάγνωση. Είναι σύνηθες για ασθενείς με καρκίνο σταδίου 4 να περνούν ύφεση και ο καρκίνος να επιστρέψει ξανά αργότερα.

Ο μεταστατικός καρκίνος του μαστού δεν μένει στο ίδιο σημείο προκαλώντας όγκους σε άλλα μέρη του σώματος, όπως το συκώτι, οι πνεύμονες κ.οκ.

"Το να πω ότι έχω άγχος είναι λίγο, το να πω ότι παλεύω είναι ok, αλλά πιστεύω πως θα βρω το βήμα μου, θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα".

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 513 / position2: 3188
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb