Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

4 celebrities που άλλαξαν τα μαλλιά τους το 2021

Μεγάλες αλλαγές που έκαναν αυτήν την χρονιά

Γράφει η Λουκία Σανιδά
Δημοσίευση ΟΚΤ 10, 2021

4 celebrities που άλλαξαν τα μαλλιά τους το 2021

Οι celebrities καταφέρνουν να γίνουν το επίκεντρο συζήτησης ακόμα και εξαιτίας των μαλλιών τους.

Μέσα στο 2021, είδαμε μεγάλες και μικρότερες αλλαγές στην εμφάνιση αρκετών διασήμων. Μάλιστα, απασχόλησαν πολύ το κοινό αλλά και τα media. Συζητήθηκαν θετικά και αρνητικά και αποτέλεσαν έμπνευση για κάποιες γυναίκες. Οι celebrities που ήθελαν να κάνουν μια άλλαγη στην εμφάνισή τους, επέλεξαν να το κάνουν μέσω του κομμωτή τους. Όπως, άλλωστε, κάνουν και πολλές απο εμάς όταν θέλουν μια ανανέωση. Οπότε, τις νιώθουμε κι εμείς.

Οι 4 celebrities που άλλαξαν τα μαλλιά τους το 2021:

Billie Eilish

@billieeilish 

Ίσως η πιο πολυσυζητημένη αλλαγή αυτήν την χρονιά ήταν της Billie Eilish. Άπειρα κείμενα γράφτηκαν για τα μαλλιά της, απο την στιγμή που άφησε πίσω της το σκούρο μαλλί με την πράσινη ρίζα και έγινε κατάξανθη. Στην συνέχεια, μάλιστα, τα έκοψε και καρέ και για ακόμα μια φορά εξέπληξε το κοινό της.

Selena Gomez

@selenagomez 

Ακόμα μια celebrity που είδαμε με ξανθά μαλλιά το 2021 ήταν η Selena Gomez, η οποία φαίνεται να “ακροβατεί” μεταξύ καστανού και ξανθού τον τελευταίο καιρό.

Iris Law

@irislaw 

Η κόρη του Jude Law, το μοντέλο Iris Law, έκανε την μεγαλύτερη και πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της φέτος. Απο τα καστανά μακριά που είχε, την είδαμε ξαφνικά με ξυρισμένα κατάξανθα.

Ashley Benson

@ashleybenson 

Η Ashley Benson, άφησε το ξανθό χαρακτηριστικό χρώμα των μαλλιών της, για να γίνει κοκκινομάλλα. Όπως λέει και η ίδια, πάντα ήθελε να βάψει τα μαλλιά της κόκκινα.

Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb