Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Νίκος Γαλανός: Γιατί ακυρώθηκε ο γάμος με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ποια ειναι η γοητευτική σύντροφος του


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2021

Νίκος Γαλανός: Γιατί ακυρώθηκε ο γάμος με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ο αιώνιος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου Νίκος Γαλανός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες. Ωστόσο, πάντα αποφεύγει να μιλάει για τις προσωπικές του σχέσεις.

Φαίνεται, όμως, πως τα τελευταία επτά περίπου χρόνια μια εξίσου γοητευτική γυναίκα του έχει κλέψει την καρδιά! Ο λόγος για την, κατά τριάντα χρόνια νεότερη σύντροφό του, Ελενα Σαγανά, η οποία είναι σύμβουλος πωλήσεων σε εταιρεία αυτοκινήτων.

Οι δυο τους επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, o γάμος αναβάλλεται επ' αορίστον εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και επειδή ο ηθοποιός αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για τη «Γη της Ελιάς».

O έρωτας του Νίκου Γαλανού με την Ελενα Σαγανά

Ο Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τη σχέση τους, αφού έχουν κοινά ενδιαφέροντα και έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. O φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε εξόδους πάντα ευδιάθετους και χαμογελαστούς.

Πηγή: iefimerida.gr - Νίκος Γαλανός: Γιατί ακυρώθηκε ο γάμος με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb