Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

To φεγγάρι του Οκτωβρίου θα δώσει σε όλα τα ζώδια ένα καλό μάθημα

Πώς θα προχωρήσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου αλλά και τον εαυτό σου

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 07, 2021

To φεγγάρι του Οκτωβρίου θα δώσει σε όλα τα ζώδια ένα καλό μάθημα
Photo by Erik Mclean from Pexels

Καθώς η περίοδος του Ζυγού πλησιάζει την κορύφωσή της, οι σχέσεις και οι επαφές σας είναι πιθανόν να ευδοκιμήσουν, αλλά η σχέση σας με τον εαυτό σας πιθανότατα να έχει περάσει στην αφάνεια.

Καθώς οι επαφές πληθαίνουν και ο κόσμος επιστρέφει σε μια κανονικότητα, είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή - πάνω από όλα όμως, είναι σημαντικό για εσάς να βρείτε ισορροπία στη ζωή σας, ειδικά καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό συνεχίζει να εμφανίζεται, ανατρέποντας τα παλιά πρότυπα σχέσεων που έπρεπε να αφήσετε πίσω εδώ και καιρό.

Το συναισθηματικό νόημα της νέας σελήνης του Οκτωβρίου 2021 στον Ζυγό θα εξετάσει πόση από την ενέργειά σας χρειάζεται να δώσετε - και δη, σε άτομα που δεν το αξίζουν και τόσο.

Ο καθορισμός ορίων είναι ένα ουσιαστικό κλειδί για να έχετε τις υγιείς σχέσεις που χρειάζεστε επιτέλους και έτσι να προχωρήσετε. Η νέα σελήνη στον Ζυγό στις 6 Οκτωβρίου θα προσφέρει μια νέα προοπτική γύρω από τις σχέσεις. Είστε πραγματικά ικανοποιημένοι με την παρέα που έχετε ή απλά αποφεύγετε τη μοναξιά;

Δεδομένου ότι ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, η ψυχική διέγερση που λαμβάνετε από τις σχέσεις σας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Δεν ψάχνετε μόνο για παρέα, ψάχνετε για κάποιον που μπορεί να σας εξελίξει, να πάει το μυαλό σας σε νέα μονοπάτια και να σας δώσει κάτι νέο και συναρπαστικό.

Με τον ανάδρομο Ερμή να παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρετε, οπότε είναι σημαντικό να δώσετε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους ανθρώπους γύρω σας.

Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb