ENTERTAINMENT

Υδραυλικός πήγε να φτιάξει τα μπάνια και υπέγραψε συμβόλαιο για δίσκο

Μην σταματάτε να τραγουδάτε. Που ξέρεις;
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Υδραυλικός πήγε να φτιάξει τα μπάνια και υπέγραψε συμβόλαιο για δίσκο
@bbc.co.uk

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως αυτά τα διαβάζουμε σε βιβλία ή τα βλέπουμε σε σινεμά και τηλεόραση. Ωστόσο, συμβαίνουν και στην πραγματικότητα. Κι έτσι κανονικά πρέπει. Για να τα πιστεύουμε και να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Ο Kev Crane δούλευε για 8 χρόνια ως υδραυλικός στο Leicestershire του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε μια δουλειά που έκλεισε, θα χρειαζόταν να ανακαινίσει τρία μπάνια στο σπίτι του Paul Conneally, o οποίος στο πρώτο lockdown είχε ιδρύσει τη δική του εταιρεία παραγωγής μουσικής.

Ενώ δούλευε, ο Crane άκουγε ραδιόφωνο και τραγουδούσε, με τον Conneally να προσέχει ότι έχει «καλή φωνή». Όπως είπε «Άκουσα τον Kev να τραγουδάει όσο άκουγες ραδιόφωνο και ενώ άλλαζε τα πλακάκια στα μπάνια. Του είπε ότι είχε καλή φωνή κι εκείνος μου είπε πως ηχογραφεί κάποια δικά του τραγούδια σε ένα μικρό στούντιο που έχει στήσει στο σπίτι».

Και συνέχισε «μου έστειλε μερικά τραγούδια και ενθουσιάστηκε με το ταλέντο του στο γράψιμο και στην προσοχή στις λεπτομέρειες, παράγοντας έναν ήχο που είναι τόσο 80’s και τόσο σημερινός ταυτόχρονα».

Ο Crane δεν μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος που κάποιος τον ανακάλυψε. «Μοιάζει απίστευτο. Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου αρέσει πολύ να γράφω μουσική, είναι το χόμπι μου. Όταν πήγα στο σπίτι του Paul ανέφερε ότι έχει μια εταιρεία δίσκων αλλά δεν το σκέφτηκα παραπάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Crane είχε στήσει το δικό του στούντιο και ήταν αυτοδίδακτος στη μίξη μουσικής αλλά και στην ηχογράφηση. «Πάντα μου άρεσε η μουσική. Ήμουν σε μερικά συγκροτήματα όταν ήμουν πιο νεαρός και έχω γράψει πολλά δικά μου τραγούδια», συμπλήρωσε.

Πλέον μπορείτε να ακούσετε το πρώτο του άλμπουμ στο Spotify. Έχει τίτλο «Why Can’t I Be You?». Ο 49χρονος γράφει τώρα νέο υλικό. «Απλά θα πάω όπου με οδηγήσει. Δεν έχω πολλές προσδοκίες. Θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να γράφω τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, αλλά ακόμα κι αν δεν συμβεί τίποτα άλλο, ήταν πολύ καλό για όσο κράτησε».

Ο Conneally από την άλλη είπε πως ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση για να ανακαλύψει καλλιτέχνες με τον τρόπο που παλαιότερα χρησιμοποιούσαν οι ανεξάρτητες εταιρείες, ώστε να ανακαλύψουν ντόπιους punk και new wave ήχους.

Γι' αυτό, μη σταματάτε να τραγουδάτε. Που ξέρεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 855 / position2: 1354
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb