Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Ποτέ ξανά: 5 trends που δεν θέλουμε να ξαναδούμε στα μάτια μας

Η δεκαετία του 2000 ήταν απαίσια.

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 01, 2021

Ποτέ ξανά: 5 trends που δεν θέλουμε να ξαναδούμε στα μάτια μας

Η δεκαετία του 2000 ήταν απαίσια. Tα παντελόνια ήταν είτε εντελώς σακουλιασμένα, είτε εντελώς χαμηλοκάβαλα (ειλικρινά απορούμε πώς τα φορούσαμε), τα γυαλιά ηλίου ήταν απαράδεκτα, τα χρώματα ήταν κακόγουστα. Ναι, η πλειονότητα των trends έβγαζε μάτι. Να τα χειρότερα.

Εξαιρετικά κοντές φούστες με πιέτες

Παρόλο που οι πλισέ φούστες έχουν επιστρέψει τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο στυλ ήταν φρικτό. Κι όμως η Miu Miu τις επανέφερε στη μόδα αυτές τις μέρες στη νέα της πασαρέλα. Αυτές φούστες δεν κάλυπταν σχεδόν τίποτα και δεν άφηναν σχεδόν τίποτα στη φαντασία - αλλά άσχετα με αυτό, ήταν και κακόγουστες.

Κοντομάνικα πάνω από μακρυμάνικα

Παρόλο που η Jennifer Anniston μας έκανε να τα συμπαθήσουμε σχετικώς, αυτή η περίεργη τάση, δεν μας αρέσει. Το layering μπορεί να είναι χρήσιμο όταν αλλάζει ο καιρός ή είμαστε μεταξύ των εποχών, αλλά όχι. Είναι πασέ.

Διαφανή χρωματιστά γυαλιά ηλίου

Η τάση των γυαλιών με καθαρά χρώματα ξεκίνησε τη δεκαετία του '70 και επέστρεψε στη μόδα τη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αυτό είναι απόδειξη για το πώς οι τάσεις ξαναβρίσκονται στο προσκήνιο με την πάροδο του χρόνου. 

Αλλόκοτα χρώματα στα μαλλιά, φιόγκοι, φουσκωτά μαλλιά με ρίγες

Στη δεκαετία του 2000, η ​​μεγαλύτερη τάση των κοριτσιών ήταν... πώς θα καταστρέψουν τα μαλλιά τους για τη μόδα. Αυτά τα κορίτσια ίσωναν τα μαλλιά τους στο σημείο που τηγανίζονται και στη συνέχεια τα περνούσαν από τοστιέρα ή τα έβαφαν σε ρίγες. Αυτό το λουκ ήταν ευρέως δημοφιλές για τις εικόνες του MySpace και συνοδεύτηκε από μια άνοδο της πανκ ποπ.

Ορατά εσώρουχα

Έχουμε τόσες πολλές ερωτήσεις για την Gwen Stefani γιατί μοιάζει με το μόνο άτομο που αγκάλιασε ΤΟΣΟ αυτή την παράξενη τάση. Συνήθως, οι άνθρωποι ντρέπονται που δείχνουν τα εσώρουχά τους, αλλά εκείνη αποφάσισε να το κάνει trend.
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb