ENTERTAINMENT

Πώς είναι σήμερα η Natalie Imbruglia που λατρεύαμε να ακούμε στα 90s

Από το 1997 ως σήμερα, η Imbruglia έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς είναι σήμερα η Natalie Imbruglia που λατρεύαμε να ακούμε στα 90s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Natalie Imbruglia είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της ποπ της δεκαετίας του 90 - και για την ακρίβεια τα τέλη της δεκαετίας.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός με καταγωγή από την Αυστραλία και την Βρετανία, γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1975. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, έπαιξε τη Beth Brennan στην αυστραλιανή σαπουνόπερα Neighbors.

Τρία χρόνια αφού εγκατέλειψε την τηλεοπτική σειρά, μετακόμισε στο Λονδίνο και ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια με την πολύ επιτυχημένη διασκευή του τραγουδιού του Ednaswap "Torn" (1997). Το μεγαλύτερο ίσως χιτ της χρονιάς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έκτοτε ακολούθησαν κι άλλα albums! Από το 1997, η Imbruglia έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έλαβε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων οκτώ βραβείων ARIA, δύο βραβείων Brit, ένα Billboard Music Award και τρεις υποψηφιότητες Grammy. H Imbruglia έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας Johnny English (2003) και μιας αυστραλιανής έθνικ ταινίας, Closed for Winter (2009). Ήταν επίσης μοντέλο για πολλές γνωστές εταιρίες, όπως οι L'Oreal, Gap και Kailis. Σήμερα παραμένει θεά, πανέμορφη και δραστήρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 365 / position2: 716
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb