ENTERTAINMENT

5 celebrity γάμοι από το παρελθόν που τους θυμόμαστε ακόμα

Αυτοί οι γάμοι έμειναν αξέχαστοι στη showbiz
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 celebrity γάμοι από το παρελθόν που τους θυμόμαστε ακόμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε ερωτική ιστορία ξεκινά ευχάριστα και συχνά οι μεγάλοι έρωτες καταλήγουν σε γάμο. Έπειτα είτε οι αγαπημένοι συνεχίζουν τη ζωή τους μαζί, είτε αρχίζουν τα προβλήματα και τα σκάνδαλα. Πάντως αυτοί οι γάμοι έμειναν αξέχαστοι στη showbiz, o καθένας για δικούς του λόγους.

Audrey Hepburn - Andrea Dotti

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1969, στις 18 Ιανουαρίου, η ηθοποιός Audrey Hepburn παντρεύτηκε τον Ιταλό ψυχίατρο Δρ Andrea Dotti. Η Hepburn φορούσε ένα ροζ, μακρυμάνικο φόρεμα της Givenchy.

Madonna - Sean Penn

Η Madonna παντρεύτηκε τον Sean Penn το 1985, αλλά προφανώς, το ζευγάρι είχε έναν δύσκολο γάμο από την αρχή. Έμειναν μαζί μέχρι το 1989, αν και η Madonna είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου δύο χρόνια πριν, στη συνέχεια αποφάσισε να την αποσύρει. Το πρώην power couple του Χόλιγουντ έχει ξαναπαντρευτεί άλλες φορές μερικές φορές, αλλά φαίνεται να είναι σε καλές σχέσεις και ίσως να είναι και φίλοι. Και οι δύο έχουν μοιραστεί δημόσια σε αρκετές περιπτώσεις ότι και οι δύο αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον...

Renata Blauel - Elton John



Ο Elton John παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Renata Blauel το 1984, αν και όλοι ήταν αρκετά σίγουροι ότι η σχέση δεν θα διαρκέσει πολύ. Μέχρι τότε, ο θρυλικός τραγουδιστής είχε ήδη δηλώσει πως ήταν bi και η κοινή γνώμη ήταν κάπως σκεπτική για τη νέα του σχέση. Τελικά χώρισαν το 1988, μόλις τέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους. Την ίδια χρονιά, ο Elton αποφάσισε να πει ανοιχτά πως είναι gay.

Victoria Adams - David Beckham

Ακριβώς τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, η Victoria και ο David παντρεύτηκαν στο Κάστρο Luttrellstown, στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία. Η Victoria φορούσε φόρεμα Vera Wang που εκτιμάται ότι αξίζει 100.000 δολάρια.

Arnold Schwarzenegger - Maria Shriver

Ο Arnold Schwarzenegger και η δημοσιογράφος Maria Shriver παντρεύτηκαν το 1986. H Maria Shriverείναι στην πραγματικότητα η ανιψιά του προέδρου Τζον Κένεντι. Αν και το ζευγάρι είναι πλέον διαζευγμένο, είχαν μακροχρόνιο γάμο και τέσσερα παιδιά μαζί. Δυστυχώς, ενεπλάκησαν σε ένα σκάνδαλο, όταν διαπιστώθηκε ότι ο Arnoldείχε σχέση με την οικονόμο του ζευγαριού, Mildren Baena, με την οποία απέκτησε έναν γιο που είναι ολόιδιος ο Arnold!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 292 / position2: 480
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb