ENTERTAINMENT

Σαντορίνη: Αυτή η γιαγιά τα είπε έξω από τα δόντια στον Gordon Ramsay

Δε δίστασε να του πει ότι η σάλτσα του ήταν... λύσσα.
Από το NEWSROOM
Σαντορίνη: Αυτή η γιαγιά τα είπε έξω από τα δόντια στον Gordon Ramsay

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη από τις δύο εκπομπές Gordon, Gino & Fred Go Greek έκανε πρεμιέρα χθες στη Μεγάλη Βρετανία και ήδη πήραμε μια γεύση από όσα ετοίμαζε ο Gordon Ramsay το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Ελλάδα.

Στη σειρά που προβάλλει το itv τρεις σεφ, ο Gordon Ramsay, ο Gino D’Acampo και ο Fred Sirieix ταξιδεύουν στην Ελλάδα δοκιμάζοντας την κουζίνα της χώρας.

Και ήδη από το πρώτο επεισόδιο η εκπομπή έβγαλε ένα viral απόσπασμα. Στη Σαντορίνη ο Gordon Ramsay φτιάχνει μια salsa verde με βάση τη φημισμένη κάπαρη του νησιού για να συνοδέψει ένα πιάτο με γαρίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολοκληρώνοντας την παρασκευή της σάλτσας ζητά από τη γιαγιά που τον φιλοξενεί να δοκιμάσει και εκείνη (όπως κάθε Ελληνίδα γιαγιά που σέβεται τον εαυτό της) δεν μασάει τα λόγια της όταν πρέπει να κριτικάρει ένα πιάτο.

"Είναι πολύ αλμυρό" του λέει, εμφανώς προβληματισμένη. Και τότε ο Gordon συνειδητοποιεί πόσο αλμυρή είναι η κάπαρη που χρησιμοποίησε, ενώ δίπλα του ο Gino D’Acampo αρχίζει τα πειράγματα αλλά και τις δικαιολογίες.

Αμέσως μετά ο Gordon Ramsay προσπαθεί να τα μπαλώσει λέγοντας ότι με λίγη ζάχαρη και λίγο λεμόνι θα ισορροπήσει η γεύση. Δεν ξέρουμε όμως αν μπόρεσε να πείσει τη... γιαγιά.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Gordon, Gino & Fred Go Greek

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 204 / position2: 571
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb