Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Μαρίνος Κόνσολος: «Μου είχε βάλει κοριό κάτω από τον καναπέ και με παρακολουθούσε»

Ο ηθοποιός μίλησε για την παρανοϊκή ζήλεια πρώην συντρόφου του


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 27, 2021

Μαρίνος Κόνσολος: «Μου είχε βάλει κοριό κάτω από τον καναπέ και με παρακολουθούσε»

«Όλοι έχουμε περάσει από μία τοξική σχέση. Καλά είναι να γίνονται αυτά νομίζω, για να ξέρεις να αποφεύγεις στο μέλλον», υποστήριξε αρχικά ο Μαρίνος Κόνσολος.

Έπειτα, πρόσθεσε για την αρρωστημένη σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν: «Πέντε-έξι χρόνια μετά έμαθα ότι η πρώην σύντροφός μου με παρακολουθούσε και είχε βάλει κοριό στον καναπέ. Όταν ξαναβρεθήκαμε και ήταν πιο νορμάλ η κατάσταση, τότε μου το είπε για τον κοριό. Ήταν από αυτές τις τοξικές σχέσεις που λέμε».

Εν συνεχεία, παραχωρώντας σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, γνωστοποίησε: «Μεγάλωσα στην Κύπρο, σε γειτονιά, και μου είναι πολύ οικείο να χαιρετήσω στο δρόμο τον μανάβη και τα παιδάκια που ζουν εκεί. Έχω μάθει να ζω μόνος μου. Παίζουν ρόλο και οι ρυθμοί της δουλειάς».

Τέλος, σχετικά με το φαντασμαγορικό σόου «Just The Two Of Us», στο οποίο φέτος έχει λάβει μέρος, εξήγησε: «Αντιλαμβάνομαι τη συμμετοχή μου σαν ρόλο. Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι τραγουδιστής».

Δείτε τις δηλώσεις του Μαρίνου Κόνσολου:

Μαρίνος Κόνσολος, μίλησε στην κάμερα του «Mega» και ανέφερε πως έχει υπάρξει σε μία πολύ τοξική σχέση, όμως ήταν κάτι που τον έκανε καλύτερο στις επόμενες.">
[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb