Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Mέσα σε ένα απίθανο ρουστίκ διαμέρισμα του Μπρούκλιν

Ένα διώροφο διαμέρισμα και ένα σούπερ μοντέρνο σπίτι σε ένα παλιό οίκημα του Μπρούκλιν του 19ου αιώνα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2021

Mέσα σε ένα απίθανο ρουστίκ διαμέρισμα του Μπρούκλιν
LIVINGETC

Ένα διώροφο διαμέρισμα και ένα σούπερ μοντέρνο σπίτι σε ένα παλιό οίκημα του Μπρούκλιν του 19ου αιώνα. Μια πραγματική καλλιτέχνις σε ενα σπίτι που ήταν ούτως ή άλλως, έργο τέχνης

Η καλλιτέχνιδα και foodie Julia Sherman έχει συνδυάσει τα πάθη της σε ένα σπίτι στο Μπρούκλιν που εξυπηρετεί ένα μίγμα εμπνευσμένων σχεδιαστικών ιδεών και ταυτόχρονα είναι απίστευτα ομοιόμορφο - αυτό που λέμε, η μαγεία της διακόσμησης.

LIVINGETC

Το σαλόνι και η τραπεζαρία, η κουζίνα και το WC βρίσκονται στο ισόγειο. Το ισόγειο περιλαμβάνει το κυρίως υπνοδωμάτιο, γραφείο/δωμάτιο επισκεπτών και μπάνιο.

Σύμφωνα με την Julia αυτό ήταν σίγουρα το χειρότερο σπίτι στη γειτονιά αφού ήταν ερείπιο. Το εσωτερικό, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά το γεγονός ότι ήταν άθικτο σήμαινε ότι όλα τα αρχικά καλούπια και τζάκια ήταν ακόμα στη θέση τους - κάτι που ήθελε διακαώς να κρατήσει ούτως ή άλλως Έτσι εκείνη και ο σύζυγός της πέρασαν ένα χρόνο μετατρέποντας το ερείπιο στο απόλυτο διαμέρισμα.

LIVINGETC

LIVINGETC

Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb