ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πιο ευγενικοί τρόποι για να σερβίρεις χυλόπιτα

Είναι δύσκολο, αλλά θέλει και αυτό τον τρόπο του
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι πιο ευγενικοί τρόποι για να σερβίρεις χυλόπιτα
Φωτογραφία από τον χρήστη mh cheraghi στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα άκυρα στον έpωτα σίγουρα δεν είναι και από τις πιο άνετες καταστάσεις, είτε τα δίνεις, είτε τα τρως, το βασικό όμως είναι να είσαι ειλικρινής απέναντι στον άλλον και να μην του δημιουργείς πρόβλημα.

Και οκ, μπορεί να είναι κάπως πιο εύκολο όταν ο άλλος είναι αυτός που λήγει μια ιστορία, όμως έρχεται και η στιγμή που θα πρέπει και εσύ να απορρίψεις κάποιο άτομο για τον όποιον λόγο.

Είναι μια άβολη και πιεστική φάση, αφού σίγουρα δε θέλεις να στεναχωρήσεις τον άλλον, όμως δεν υπάρχει και άλλος δρόμος όταν δεν ενδιαφέρεσαι. Διάβασε παρακάτω πως μπορείς να δώσεις χυλόπιτα ευγενικά, ήρεμα και χωρίς ντράμα και μην φοβάσαι να αντιμετωπίσεις ξανά αυτήν την κατάσταση.

Όταν δεν υπάρχει χημεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείς να πεις στον άλλον άνθρωπο ότι ναι μεν τον συμπαθείς σαν άτομο και τον βρίσκεις ενδιαφέρον, καλό κτλ, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει εpωτική χημεία μεταξύ σας. Μπορείς αν θέλεις να του προτείνεις να μείνετε φίλοι, αλλά ότι ένιωσες πως το εpωτικό μεταξύ σας δεν μπορεί να προχωρήσει.

Όταν αλλάζεις τελικά γνώμη

Αυτό ισχύει για τα πρώτα ραντεβού. Αν λοιπόν βγήκες 2-3 φορές με κάποιον και νιώθεις ότι τελικά δεν είναι για εσένα, τότε μπορείς πολύ απλά να πεις ότι κατέληξες στο ότι δεν ταιριάζεις μαζί τους για τους τάδε λόγους, αλλά αν το άλλο άτομο θέλει να μείνετε φίλοι, πολύ ευχαρίστως  να το κάνετε, αν θέλεις και εσύ φυσικά.

Χυλόπιτα με κολακεία

Αν απορρίψεις ευγενικά κάποιον, όχι μόνο τον κάνεις να μη νιώσει όσο άσχημα θα ένιωθε με το drama, αλλά μπορεί να κρατήσετε και καλές επαφές, αφού κανείς δεν έκανε κακό στον άλλον. Οπότε μπορείς να πεις στο άλλο άτομο πόσο καλό, έξυπνο, όμορφο και διασκεδαστικό είναι, αλλά ότι δυστυχώς εσύ δε νιώθεις κάποια εpωτική έλξη και καλύτερα να το αφήσετε.

Όταν είσαι ήδη σε σχέση

Αν κάποιος σε φλερτάρει ενώ είσαι με κάποιον, μπορείς πολύ ευγενικά να του πεις οτι σε κολακεύει το ενδιαφέρον του, αλλά είσαι με κάποιον άλλον και δε θέλεις να κάνεις κάτι με ένα τρίτο πρόσωπο. 

Δεν σε γουστάρω

Υπάρχουν και εκείνοι που δεν δέχονται το όχι. Εκεί είναι που λες ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεσαι, δεν γουστάρεις και γενικά δε θέλεις. Χωρίς ευγένειες κλπ, απλώς δε θέλεις τίποτα το εpωτικό και συνεχίζεις τη ζωή σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 398 / position2: 735
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb