ENTERTAINMENT

Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

"Αν εκείνη νιώθει έτσι, είναι δικαίωμα της. Καλά κάνει και νιώθει έτσι. Εμείς μπορεί να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε και δεν συμφωνούμε"

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2021
Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική σας παρέα το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε, μάλιστα, το σοκ της για εκείνο το «κακώς είναι στη φυλακή για μένα ο Πέτρος». Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι και πολύ δύσκολη η θέση μου, όπως καταλαβαίνετε. τώρα. Απλώς με έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση η προηγούμενη δήλωση της Κάτια Δανδουλάκη στο Πρωινό, η οποία είπε ότι όλοι δικαιούνται αν έχουν την άποψη τους».

«Όλοι δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει και αν νιώθει την ανάγκη η Ελισάβετ να υπερασπιστεί τον Πέτρο ή η Μαρία να νιώσει ότι κακώς είναι στη φυλακή… Είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους. Δηλαδή έχουν την ανάγκη να πάρουν το μέρος του. Εμείς δεν θα τους στερήσουμε την ελευθερία και το δικαίωμα να πάρουν το μέρος του, απλώς θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε για αυτά που λέμε και για αυτά που κάνουμε».

«Δεν μπορείς σε έναν άνθρωπο να αλλάξεις τα μυαλά και επίσης δεν μπορείς να του αφαιρέσεις το δικαίωμα να πιστεύει αυτό που πιστεύει. Δηλαδή αν εκείνη νιώθει έτσι, είναι δικαίωμα της. Καλά κάνει και νιώθει έτσι. Εμείς μπορεί να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε και δεν συμφωνούμε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 623 / position2: 1469
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb