Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Αγριες Μέλισσες: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έδωσε δυνατό spoiler

«Εμπλέκεται στη ζωή της Ασημίνας»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 14, 2021

O Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες!

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε στον Άρη Καβατζίκη για την παράσταση «Βάκχες» που παρουσιάζεται και στο Ηρώδειο το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου: «Η φετινή περιοδεία ήταν μια τόσο επιτυχημένη συγκυρία, που είναι λες και μας πλήρωσαν τις διακοπές μας. Είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι, και έχουμε περάσει πολύ ωραία μαζί… Ο Πενθέας θέλει η ζωή του να παραμείνει ως έχει, να μη διαταραχτεί η ησυχία των πραγμάτων, και εκεί εγώ συναντώ πάρα πολύ τον εαυτό μου».

Ενώ, για τις Άγριες Μέλισσες είπε: «Στις “Άγριες Μέλισσες” υπάρχουν πολλές δομημένες ιστορίες με πολλά πρόσωπα, γεγονός που σημαίνει πως δεν έχω γύρισμα κάθε μέρα»!

Και τόνισε: «Υποδύομαι τον εκδότη τοπικής εφημερίδας της Θεσσαλίας, με περίεργη δράση, ο οποίος είναι εναντίον της χούντας. Ο εκδότης έχει ένα φανερό και ένα κρυφό κομμάτι ζωής, και εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στη ζωή της Ασημίνας… «!

Και κατέληξε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Κάθε εβδομάδα περιμένω τις στιγμές ξεκούρασης με τους δικούς μου ανθρώπους για να παίρνω δύναμη. Αλλά επειδή μου αρέσει η δουλειά μου περνάω καλά και μέσα σε αυτήν»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα για τη σειρά, Άγριες Μέλισσες στην εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη!

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb