ENTERTAINMENT

Αγριες Μέλισσες: Η τούρτα και τα τραγούδια για τα γενέθλια του Λεωνίδα Κακούρη

Εκπληξη από όλο το καστ στον «σκληρό» της σειράς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ευχάριστη έκπληξη ανέμενε τον Δούκα Σεβαστό, τον κακό των «Άγριων Μελισσών», από τους συναδέλφους του στη σειρά εποχής που κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είχε φορέσει τα καλά του για τις ανάγκες της φωτογράφισης που θα ντύσει τη μεγάλη επιστροφή της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Καθώς λοιπόν βρισκόταν στο σετ, έτοιμος να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό, μεγάλο μέρος του καστ της δημοφιλούς σειράς εμφανίστηκε με μια τούρτα, για να του τραγουδήσει τα «χρόνια πολλά».

Βίντεο από το μικρό πάρτι γενεθλίων στη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μετέδωσε το πρωί η εκπομπή «Το Πρωινό».

Μια ευχάριστη έκπληξη ανέμενε τον Δούκα Σεβαστό, τον κακό των «Άγριων Μελισσών», από τους συναδέλφους του στη σειρά εποχής που κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα. Ο Λεωνίδας Κακούρης είχε φορέσει τα καλά του για τις ανάγκες της φωτογράφισης που θα ντύσει τη μεγάλη επιστροφή της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Καθώς λοιπόν βρισκόταν στο σετ, έτοιμος να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό, μεγάλο μέρος του καστ της δημοφιλούς σειράς εμφανίστηκε με μια τούρτα, για να του τραγουδήσει τα «χρόνια πολλά». Βίντεο: Η έκπληξη στον Λεωνίδα Κακούρη Βίντεο από το μικρό πάρτι γενεθλίων στη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μετέδωσε το πρωί η εκπομπή «Το Πρωινό».

Πηγή: iefimerida.gr - Αγριες Μέλισσες: Εκπληξη από όλο το καστ στον «σκληρό» της σειράς -Η τούρτα και τα τραγούδια για τα γενέθλια του Λεωνίδα Κακούρη [βίντεο]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 309 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb