ENTERTAINMENT

Ελένη Μενεγάκη: Η «Ελένη» επέστρεψε στα κόκκινα μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Λαμπερή και με αρκετό τρακ, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο Mega

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 13, 2021
Ελένη Μενεγάκη: Η «Ελένη» επέστρεψε στα κόκκινα μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαμπερή και με αρκετό τρακ, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο Mega κάνοντας την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της το μεσημέρι της Δευτέρας

Στα κόκκινα, λαμπερή και χαμογελαστή η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στις 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε ένα πλατό εντυπωσιακό και σε γήινους τόνους η παρουσιάστρια υποδέχθηκε κοινό και συνεργάτες με άγχος και τρακ το οποίο δεν προσπάθησε να κρύψει.

«Θέλω να σας κάνω όλους μια αγκαλιά ζεστή με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω, γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και όλες αυτές τις στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε και προσπαθούμε να στήσουμε αυτή εδώ την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν το φινάλε, δηλαδή την αρχή, δηλαδή αυτήν εδώ τη στιγμή και αυτήν εδώ τη στιγμή δεν ξέρω τι να σας πω»!

Φυσικά, η Ελένη και είχε και ήξερε πολύ καλά τι να πει στο κοινό της μετά από μερικούς μήνες αποχής. Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάββας Πούμπουρας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάννα Χρυσικοπούλου είναι η τηλεοπτική της παρέα. Για την ακρίβεια είναι αυτοί, οι οποίοι επελέγησαν τελικά ανάμεσα σε πολλούς, όπως και η ίδια εξομολογήθηκε.

Παρούσα στην πρεμιέρα της θα είναι και η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία παραδοσιακά είναι δίπλα της όχι μόνο σε πρεμιέρες και αποχαιρετισμούς αλλά σε όλες τις δύσκολες και έντονες στιγμές της διαδρομής της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 408 / position2: 1165
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb