ENTERTAINMENT

Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει γιατί διέγραψε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της

Παραμένει πολύ εντυπωσιακή ακόμα και στα πιο φυσικά της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει γιατί διέγραψε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της
Photo via Eminetra

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα η Kourtney Kardashian ανέβασε δυο φωτογραφίες χωρίς ρετούς και έκανε τον κόσμο να την αποθεώσει. Η ίδια όμως τις διέγραψε λίγο μετά, με το κοινό της να αναρωτιέται γιατί συνέβη αυτό.

Στις εν λόγω φωτογραφίες η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίζεται φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και ποζάρει δίπλα στην πισίνα, δείχνοντας το σώμα της όπως πραγματικά είναι, χωρίς φίλτρας και photoshop.

Γιατί όμως η Kourtney κατέβασε τις φωτογραφίες αυτές;

Οι Kardashians φημίζονται για τον χαμό που κάνουν στα social media με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν, που είναι πάντα στιλάτες, πανέμορφες και σeξι, οπότε κάθε φορά που δείχνουν κάτι διαφορετικό, σχολιάζονται αμέσως από τον κόσμο. Αυτό έγινε και στην περίπτωση της Kourtney, η οποία αφού ανέβασε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες, μετά τις διέγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί οι followers της να άφησαν μηνύματα λατρείας για την φυσική της εικόνα, όμως όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ο λόγος που διέγραψε τις αναρτήσεις της ήταν γιατί δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να επισκιάσει με τον οποιοδήποτε τρόπο την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Kylie Jenner.

Βέβαια, η Kourtney έχει ανεβάσει κι άλλες φορές αρετουσάριστες φωτογραφίες, ειδικά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου εμφανίζεται εντελώς αμακιγιάριστη.

Πριν από δυο χρόνια δε, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία όπου βρισκόταν σε διακοπές στην Ιταλία και έδειχνε τις ραγάδες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poosh (@poosh)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 403 / position2: 1005
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb