ΜΟΔΑ

SΗΕIN: Σχεδιάστρια κατηγορεί ότι της έκλεψε τις ιδέες

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που το e-shop κατηγορείται για κάτι αντίστοιχο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
SΗΕIN: Σχεδιάστρια κατηγορεί ότι της έκλεψε τις ιδέες
Photo via Huffpost

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι το e-shop του Shein κατηγορείται για την κλοπή σχεδίων από μια νεαρή σχεδιάστρια, εν ονόματι Emma Warren, η οποία και έκανε η ίδια την καταγγελία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με μια ανάρτηση.

Στο συγκεκριμένο post, η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ρούχων Emma Warren Design, βάζει δίπλα δίπλα το δικό της ρούχο με εκείνο της γνωστής αλυσίδας fast fashion, τα οποία δείχνουν όντως όμοια.

Η πρώτη εικόνα είναι screenshot από το site του Shein και παρουσιάζει ένα crop top φούτερ με τύπωμα και δεύτερη δείχνει ένα μοντέλο να φορά ένα από τα σχέδια της Warren, που είναι ακριβώς ίδιο με το άλλο. Στη λεζάντα του post δε, η σχεδιάστρια μιλά ξεκάθαρα για κλοπή της δουλειάς της και ζητά από τον κόσμο να το μοιραστεί, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό του Shein και του Shein UK.

Photo via Independent

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση που συγκέντρωσε περισσότερα από 1.600 likes, έγινε αμέσως viral μεταξύ των χρηστών των social media, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στην Warren, λέγοντας ότι αυτό που έκανε το Shein είναι αηδιαστικό και φρικτό και μάλιστα, χρήστης ανέφερε ότι έχει δει ξανά κάτι αντίστοιχο από την εν λόγω εταιρεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Warren (@emmawarrendesign)

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η Warren, έμαθε για το κλεμμένο σχέδιο από έναν πελάτη της και ανέφερε ότι ενώ η ίδια έχει ραμμένο το σχέδιο στο μπλουζάκι, το Shein προτίμησε να το τυπώσει επάνω του, ώστε να το πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή. Η ίδια το πουλά 33 λίρες, ενώ το e-shop μόλις 11,99 λίρες.

Προς το παρόν, η σχεδιάστρια ελπίζει η παραπάνω επιχείρηση να αποσύρει το κλεμμένο ρούχο και ευχαρίστησε τους ακολούθους της που την βοήθησαν να θίξει το γεγονός κάνοντας share την φωτογραφία με τα ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 420 / position2: 990
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb